Unul dintre avantajele job-ului de model de videochat îl reprezintă șansa de a purta ținute deosebite la fiecare ședință pe care o organizezi. Din acest motiv, garderoba ta ar trebui să fie plină cu articole vestimentare cât mai diverse.

Unele dintre piesele cu care îți poți crea oricând o ținută senzuală, elegantă și cochetă sunt fustele, indiferent ce model alegi. Cu toate acestea, faptul că există modele diferite de fuste nu înseamnă că toate ți se potrivesc. Fiecare corp are caracteristicile sale.

Fuste pentru fiecare tip de corp:

Fuste model Tip A

 Acest design este ideal pentru femeile scunde și cu picioare groase deoarece alungește picioarelor, mai ales dacă optezi pentru încălțări cu toc înalt. Este indicat să alegi un model amplu începând de pe șolduri, iar dacă îți plac rochiile cu fustă în A alege un model cu buzunare. Astfel vei masca orice imperfecțiune din talie. Și dacă ești înaltă poți opta pentru această croială.

Fuste model Tubular

 Modelele tubulare te pot ajuta să îți scoți în evidență punctele forte. În acest caz formele sunt mai bine definite și posteriorul este mai vizibil, nu din cauză că este scurtă, ci pentru că acest tip de fustă se mulează pe silueta ta. Este un articol vestimentar pe care îl poți purta dacă în timpul ședințelor de videochat vrei să organizezi spectacole tematice. Reține! Când vrei să porți o astfel de fustă ține cont de caracteristicile tale fizice. Dacă ești înaltă, scundă, slabă sau plinuță trebuie să-ți creezi ținutele astfel să-ți evidențiezi întotdeauna formele.

Fuste lungi până jos

 În prezent sunt cunoscute ca fuste maxi și și-au făcut loc printre ținutele moderne, de zi de zi.  Deși acum există o mare varietate de modele și imprimeuri pe care le poți combina pentru orice ocazie, acest model nu este potrivit tuturor siluetelor. Dacă ești înaltă și slabă vei fi elegantă într-o fustă maxi chiar și atunci când vei purta pantofi fără toc. Pe de altă parte, dacă ești scundă și slabă ar trebui să porți o astfel de fustă cu pantofi cu toc, astfel încât să nu pari mai scundă decât ești.

Fuste mini

 Am lăsat cel mai interesant model pentru final, pentru că dacă vei purta o astfel de fustă vei atrage atenția oricui client în timpul ședinței de videochat. Acest model este potrivit pentru orice femeie, doar că, în funcție de lungimea fustei, vei fi foarte sexy sau demodată. Dacă ai picioare subțiri și lungi, te sfătuim să o porți cu tocuri nu foarte înalte, deoarece efectul său de bază este alungirea picioarelor. Dacă ai picioare groase și vrei să dai dovadă de elegantă, poți opta pentru ciorapi colorați. Așa vei crea un look deosebit.