Atunci când flirtați cu un bărbat în timpul sesiunii de videochat, nu aveți contact direct cu persoana cu care interacționați. Din acest motiv, este dificil să vă dați seama de modul de a se comporta a persoanei de dincolo de ecran.Dacă interacționați cu un client fidel, există multe semne lipsite de cuvinte. Datorită limbajului nonverbal, puteți intui și aproape puteți fi sigure că un bărbat vă place.

Tehnologia vă apropie de mulți oameni, cu toate acestea, vă limitează în anumite privințe, cum ar fi capacitatea de a identifica atitudinile reale ale celor care sunt de cealaltă parte. În acest caz, trebuie să folosiți vocea și limbajul corporal pentru a ști dacă bărbatul cu care interacționați vă place.

Pentru a vă da seama în timpul sesiunii de videochat dacă un bărbat vă place, trebuie să fiți îndrăznețe și să-l întrebați direct dacă vă place.

Este timpul să vă bazați pe percepție și să învățați să citiți în ochii celui cu care comunicați.

Bărbatul începe conversația

Dacă când vă conectați la chat, bărbatul este deja conectat, vedeți dacă vă salută imediat. Dacă o face asta de fiecare dată, este posibil să își dorească să vorbească cu voi ori de câte ori este posibil.

Dacă de obicei se conectează la chat la aceeași oră pentru a vorbi cu voi, cel mai probabil așteaptă cu nerăbdare să vă vadă și să discute cu voi..

Dacă nu începe conversația, este posibil să fie puțin timid, așa că cel mai bine este să preluați voi inițiativa și să-l faceți să scape de timiditate. Nu toți bărbații care participă la sesiunile de videochat au curajul de a face ei primul pas.

Încercați să îl faceți să se relaxeze și să se bucure de ceea ce îi oferiți. Puneți-i diverse întrebări pentru a vă da seama ce își dorește de la voi.

Conversația dintre voi este fluidă

Pentru a începe conversația orice subiect de discuție este potrivit. Dacă bărbatul care participă la sesiunea de videochar vă pune o întrebare banală precum este cea referitoare la starea voastră din acel moment sau vă dezvăluie cum se simte el în acel moment, asta înseamnă că vrea să vorbiți despre lucruri cotidiene. De asemenea, indică faptul că vă place, că nu participă la sesiunea de videochat doar pentru a se distra.

Vă pune întrebări personale

Dacă ați trecut deja de întrebările inițiale care sunt întotdeauna cheie pentru inițierea unei conversații, pașii următori sunt importanți pentru a ști dacă există fluență sau nu și dacă bărbatul cu care interacționați vă place cu adevărat.

Când vă pune întrebări personale, de obicei înseamnă că vă place. Asta arată că vrea să vă cunoască mai bine. În funcție de răspunsurile oferite puteți observa cât de implicat este în sesiunea de videochat, adică cât de atent vă urmărește.

Dacă pune multe întrebări și nu este interesat de răspunsuri, poate sugera faptul că se gândește la altceva sau face altceva.

Dacă acest lucru se întâmplă regulat, puteți fi aproape sigure că vorbește cu mai multe persoane simultan.

Cochetează cu voi, vă face complimente

Pentru a afla dacă un bărbat cochetează cu voi în timpul videochatului este destul de simplu, cu excepția cazului în care acesta este timid. Vă face tot felul de complimente, zâmbește mereu.

Vă cere sfaturi

Dacă în timpul conversațiile vă solicită ajutor pentru rezolvarea problemelor sau vă oferă detalii pentru a vedea dacă îl susțineți, este un semn că vrea să aibă încredere în voi și este, de asemenea, interesat de ceea ce credeți.

Urmăriți când se încheie conversația

Când conversația se încheie, este important să observați cum se termină, dacă întotdeauna mai spune câte ceva în încercarea de a nu-și lua la revedere.

Dacă este trist, dacă se deconectează când vă deconectați și voi, este foarte posibil ca acest tip să vă placă.

Dacă dimpotrivă, nu pare trist, vă spune la revedere fără să stea prea mult pe gânduri, nu se deconectează, ci este în continuare activ, nu prea mai are ce să vă spună. Corect?

Vrea să vă vadă

O interacțiune prin intermediul videochatului este primul pas către întâlnirea față în față. Acel bărbat care intuiți că vă place vrea să vă cunoască, să vă vadă nu doar prin intermediul unui ecran. Dacă dorește să se întâlnească cu voi, este clar că vă place.

După cum puteți observa, să aflați dacă un bărbat care participă la sesiunea de videochat vă place este foarte simplu. Cum folosiți această informație pentru a avea succes ca modele de videochat, depinde doar de voi.

Noi, cei de la CamStars, nu vă mai spunem decât că suntem în orice moment alături de voi, așa cum suntem de fiecare persoană care decide să vină alături de noi după ce află că angajăm modele de videochat la studioul din București.