A venit toamna și suntem de părere că trebuie să fii la curent cu noile tendințe ale sezonului. Îți place să fii mereu la curent cu tendințele, nu-i așa? Dacă răspunsul este da, acest articol este pentru tine.

Roșu vișiniu, portocaliu sau roz aprins sunt unele dintre cele mai vibrante nuanțe cu care trebuie să-ți surprinzi clienții dacă îți dorești să lucrezi ca model de videochat.

Roz aprins

A vorbi despre culori în trend în această toamnă înseamnă, fără îndoială, a vorbi despre roz aprins, în cel mai pur stil Barbie. Această culoare va fi o axă centrală a numeroaselor colecții în următoarele luni, pentru că este o nuanță vibrantă și foarte măgulitoare. Dacă vrei să fii în pas cu moda în această toamnă, nu pot lipsi din garderoba ta piese vestimentare în această nuanță inedită, nepotrivită persoanelor care vor să treacă neobservate.

Very Peri

Culoarea Very Peri a fost declarată culoarea anului 2022 de către Pantone, așa că a fost prezentă în toate colecțiile anului și la fel va face și în această toamnă. Din acest motiv, casele de modă au inclus nuanțele de liliac și violet, cu subtonuri cenușii, printre ultimele tendințe pentru sezonul de toamnă.

Albastru electric

Albastrul a sosit pentru a rămâne și încă o dată trendul face din albastrul electric, o culoare a ultimei tendințe, tot pentru toamnă. Klein blue se va impune în forță în următoarele luni cu intenția de a înlocui clasicul turcoaz și bleumarin al verii. Cel mai saturat albastru va predomina în lunile următoare și se va impune la cele mai elegante petreceri, prin intermediul sclipiciului și paietelor care vor pune și mai mult în valoare această nuanță.

Verde măsliniu

Dacă ești în căutarea unei culori esențiale în această toamnă, verdele măsliniu nu poate lipsi din garderoba ta. Această nuanță este o propunere perfectă pentru look-uri casual și în stil militar, motiv pentru care este o alternativă perfectă pentru ținutele de toamnă. Nu poate lipsi din garderoba ta!

Portocaliu

De la portocaliu mandarină la roșu cărămiziu, portocaliul a sosit pentru a rămâne în această toamnă. Portocaliul a fost foarte prezent în sezonul estival și refuză să ne părăsească în această toamnă, așa că în următoarele câteva luni vei vedea această nuanță dominând vitrinele magazinelor. Îl vei găsi atât în ​​versiuni mai strălucitoare, cât și mai închise, la jumătatea distanței dintre portocaliu și maro. Fără îndoială, va fi un adevărat protagonist al sezonului de toamnă.

Muştar

Galbenul muștar se află din nou printre culorile trendului de toamnă și nu vor lipsi tricotajele în această nuanță. Muștarul dă un plus de căldură look-ului tău, dar se combină perfect și cu culorile clasice de toamnă precum nuanțele de maro. Galbenul muștar nu poate lipsi de lângă ținutele tale în nuanțe de albastru electric sau bleumarin. Este un pariu sigur pentru o ținută atrăgătoare.

Nude

O altă culoare clasică care nu poate lipsi din garderoba ta în această toamnă este nude, un pariu sigur an de an. Această culoare nu atrage prea mult atenția, ci strălucește în propria ei lumină. În plus, este o culoare foarte versatilă care îți permite să te joci. O poți combina cu piese vestimentare în culori similare, cât și cu nuanțe mai închise pentru a spori contrastul. Culoarea nude este una care nu dă greș niciodată.

Negru

Și dacă vorbim despre un clasic esențial toamna, fie mai degrabă în orice perioadă a anului, acela este negrul. În această toamnă, look-urile elegante sau cele casual și informale trebuie să fie negre. Este culoarea eleganței prin excelență, sobră, dar foarte versatilă. Așa că nu rata piesele clasice din garderobă, în special jachetele și rochiile oversize, negre.

Vișiniu

Încă o toamnă, nuanțele de vișiniu revin în tendințe. Vișiniul este o culoare esențială în orice colecție de toamnă, care dă sobrietate și eleganță look-urilor. Vișiniul este întotdeauna o alegere perfectă și, datorită versatilității sale, permite o multitudine de combinații.

Roșu pasional

Roșul pasional va deveni culoarea must-have a toamnei 2022. Pune în evidență această culoare prin îmbrăcăminte și accesorii. Permite-i să strălucească de fiecare dată când vei purta o ținută roșie la ședințele de videochat pe care le vei organiza.

Apropo, ai vrea să lucrezi ca model de videochat la CamStars? Facem angajări studio videochat București. Te așteptăm alături noi să te bucuri de avantaje extraordinare.