Fiecare meserie cu greutățile ei. Dar parcă totuși nu există atât de multe prejudecăți legate de alte joburi așa cum există despre videochat. Încă de la apariția acestei meserii, prejudecățile sunt în floare și oricât de mult te-ai strădui să faci totul ca la carte, tot vei întâlni persoane gata să te judece și să te arate cu degetul pentru deciziile tale. Însă trebuie să fii tare și decât să ripostezi cu furie, mai bine trage adânc aer în piept și pregătește-ți discursul pentru orice replică răutăcioasă. Hai să discutăm în continuare despre câteva din cele mai comune prejudecăți cu care se confruntă un model de videochat și ce explicație trebuie să dai celor care interpretează greșit acest job ca oricare altul.

6 Lucruri pe care modelele de videochat s-au săturat să le audă

#1 Videochatul este o muncă ilegală

Totul depinde de studioul cu care colaborezi, dar în general videochatul nu este o muncă ilegală. La CamStars Studio de exemplu, modelele sunt angajate și dacă doresc, pot beneficia chiar și de asigurare de sănătate ca orice alt angajat.
În plus, CamStarst Studio este un studio care funcționează perfect legal și care își declară toate veniturile plătind taxele la zi pentru fiecare dolar încasat de la clienții săi. Nimic nu este ilegal în modul de funcționare al acestui studio, iar o astfel de acuzație nefondată, nu ar trebui să te rănească.

#2 Modelele de videochat sunt niște prostituate

Niciun model de videochat nu se întâlnește cu vreunul din clienții săi ca să presteze și alt fel de servicii cu excepția unui show artistic în fața unei camere. De aceea nu poate fi vorba de prostituție!
Să fii model de videochat înseamnă să ai talent și să știi cum să pui la cale un spectacol particular pentru un client căruia îi place să admire o femeie frumoasă.

#3 Ca să devii model nu ai nevoie de nicio aptitudine specială

Nu oricine poate să devină model și acest lucru este dovedit și de faptul că nu toate modelele câștigă la fel. Ca să fii un model de succes ai nevoie în primul rând de un farmec care să se transmită clienților chiar și prin intermediul unui ecran.
În plus, trebuie să fii capabilă de a purta o conversație în limba engleză care se poate transforma dintr-o simplă pălăvrăgeală între prieteni în dezbateri aprinse pe teme piperate propuse de clienți.

#4 Modelele de videochat nu știu altceva decât să se dezbrace

În linii mari, când vine vorba de video chat, dacă te dezbraci, ai pierdut. Majoritatea bărbaților nu sunt interesați să vadă goală o femeie pe care o poate privi oricine și dacă n-au șansa de a-și demonstra talentele de cuceritori, nici nu sunt dispuși să plătească.
Videochatul nu se bazează pe nuditate și orice model care câștigă bine poate să confirme că banii vin din conversațiile lungi și interesante cu clienții lor și nu din cele trei secunde în care își scot sutienul.

#5 Dacă faci videochat îți va fi imposibil să ai o relație

De fapt, dacă faci videochat îți va fi imposibil să ai o relație cu un băiat imatur, încuiat la minte. Pe de altă parte, cu un bărbat care știe despre ce este vorba în acest domeniu nu vei avea nicio problemă. El nu se va simți niciodată gelos pe clienții tăi și de asemenea te va încuraja să-ți urmezi visele și să devii independentă.
Devenind model de videochat vei avea la fel de multe șanse sau poate chiar mai multe de a avea o relație serioasă, bazată pe încredere și respect mutual. Videochatul te va face mai vorbăreață și mai spontană, iar un bărbat inteligent, pe care ți-ar plăcea să-l ai lângă tine, va aprecia cu siguranță aceste lucruri.

#6 Modelele de videochat se gândesc doar la ele însele

Nu este nimic greșit în a-ți dori o slujbă care să-ți permită stilul de viață la care visezi. Dar nu toate modelele de videochat muncesc doar pentru bunăstarea lor! Chiar și printre modelele de la CamStars Studio există o mulțime de femei căsătorite și cu copii acasă care lucrează cu gândul la familie.
Sunt tot atât de multe femei care fac videochat pentru a-i susține pe cei dragi câte aleg meserii precum cea de avocat, doctor sau cadru didactic, iar decizia lor este una ce merită laude.