Dacă cochetezi cu ideea de a-ți găsi un loc de muncă în domeniul videochatului, probabil că ai câteva întrebări al căror răspuns ai vrea să-l știi înainte să semnezi contractul de muncă. Noi ne-am gândit la 10 din cele mai comune dintre ele. Dar dacă ai și alte nelămuriri, nu ezita să contactezi CamStars și îți vom lămuri punctat fiecare din dilemele tale.

10 Întrebări care s-ar putea să te intereseze înainte să devii model de videochat

#1 Cum pot să știu dacă sunt sau nu calificată pentru a deveni model?

Nu ai nevoie de o pregătire specială pentru a deveni model de videochat. Trainingul adaptat nevoilor tale ți-l vom face noi, în cadrul studioului CamStars și dacă ai nevoie de sfaturi și suport pe parcurs, suntem chiar lângă tine! De aceea, tot ce trebuie să știi ca să devii un model apreciat este limba engleză la un nivel mediu și să ai o fire deschisă și comunicativă.

#2 În ce constă un interviu pentru munca de model de videochat?

În cadrul interviul îți vom testa abilitățile la limba engleză, dar promitem să nu fim prea stricți cu greșelile din cauza emoțiilor. Suntem o echipă care va munci cot la cot și de aceea scopul nostru nu este să te intimidăm, ci să te ajutăm să devii cu adevărat bună în această meserie. În rest, ne vom pune de acord în legătură cu programul de lucru și alte detalii legate de angajare.

#3 Unde îmi voi desfășura activitatea?

Activitatea ta se va desfășura în cadrul studioului. Aici dispui de aparatură de cea mai înaltă calitate pe care am pregătit-o special pentru modelele noastre și bineînțeles, decoruri îmbietoare care să te ajute să-ți intri rol.

#4 Există riscul ca rudele și prietenii să afle de munca mea?

Atâta timp cât nu spui nimănui că lucrezi ca model de videochat, nimeni nu va ști cu ce te ocupi. Viața ta personală nu ne privește și pentru noi, intimitatea modelelor este ceva care trebuie respectat cu sfințenie. Nu vei fi obligată să faci nimic din ce nu îți convine și de asemenea, nici să discuți despre munca ta cu apropiații dacă nu te simți încă în largul tău.

#5 Pot să-mi iau zile libere?

Programul îl stabilim de comun acord, punând accent pe prioritățile tale și flexibilitate. Încurajăm continuarea studiilor și dacă de exemplu ai un examen într-o zi, vom înțelege perfect nevoia ta de a merge la facultate.

#6 Ce se întâmplă dacă nu mă descurc?

Nimeni nu s-a născut învățat, iar perfecțiunea nu există cu adevărat. Întotdeauna vom mai avea câte ceva de îmbunătățit la propria persoană, dar atâta timp cât există dorința de a progresa, totul este în ordine. Noi ne vom asigura că ai parte de o evoluție ascendentă. Indiferent de cât de greu ți se va părea începutul, călătoria mai departe va fi o experiență unică prin care nu vei trece singură.

#7 Cum va trebui să mă îmbrac când prestez?

Pentru a atrage atenția clienților tăi în timpul convorbirilor online, va trebui să te îmbraci în ceva care te face să te simți atrăgătoare, dar în același timp și confortabil. Nu vei putea să te concentrezi la ceea ce contează cu adevărat dacă îți vei face încontinuu griji pentru felul cum îți stau hainele când îți schimbi poziția din fața camerei. De aceea, cel puțin la început, până te obișnuiești, alege ținute nepretențioase, dar frumoase.

#8 Cât pot câștiga ca model?

Poți câștiga oricât ca model. De la câteva sute de dolari, la câteva mii. Și asta într-un timp foarte scurt. Nu putem să-ți promitem o cifră exactă pentru că succesul în această carieră depinde de foarte mulți factori, dar ceea ce știm sigur este că atunci când tragi linie la finalul lunii, vei fii mulțumită.

#9 Mai am șanse să devin model dacă am depășit o anumită vârstă?

Nu există o limită de vârstă pentru modelele de videochat. Domeniul este mult mai puțin strict ca lumea modei și în această nișă încercăm să ne descoperim pe noi înșine și farmecul interior. De aceea, mai mult decât vârsta contează atenția pe care ți-o acorzi și bineînțeles, deschiderea pe care o ai către cei din jur.

#10 Trebuie să am măsuri de model?

Frumusețea este subiectivă. Nu vei găsi doi bărbați cu aceleași gusturi oricât vei căuta și de aceea indiferent de măsurile tale, greutatea sau înălțimea pe care o ai, ai la fel de multe șanse ca orice altă femeie să devii un model de succes dacă atitudinea pe care o adopți este cea potrivită.