Te-ai angajat ca model de videochat și abia aștepți prima zi de lucru. Suntem convinși că ești nerăbdătoare mai ales pentru faptul că ai ales o meserie atât de bine plătită și probabil te gândești ce trebuie să faci oare pentru acești bani. Dar cu toate că presiunea este mare, liniștește-te și totul va fi bine! Noi, cei de la CamStars Studio suntem și astăzi alături de tine și ți-am pregătit un articol cu câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a intra online și care cu siguranță te vor relaxa, lămurindu-te.

Videochatul este o meserie creativă care te va surprinde prin dinamism

Fiecare convorbire de videochat este diferită. Vei întâlni atât de multe tipuri de bărbați și ți se vor povesti atât de multe din fanteziile lor încât îți va fi pur și simplu să te plictisești. Când ești online, încinsă în convorbirile unu la unu din care și câștigi sume fabuloase, nici nu știi când trece timpul, iar ceea ce te va surprinde va fi doar valoarea câștigurilor de la sfârșitul lunii.
Este distractiv să fii model de videochat. Nu se compară cu munca într-un birou în care fiecare zi este identică, iar sarcinile nu diferă cu nimic una de alta motiv pentru care se instalează rutina. În plus, dacă ești o fire creativă și îți place să-ți folosești imaginația, cu cât îți exersezi mai mult talentul cu atât câștigi mai mult, lucru care te motivează să vii și cu idei noi.

Nu este nevoie să-ți cumperi chiar toată garderoba înainte de prima sesiune

După ce se angajează ca modele de videochat o mulțime de femei sunt tentate să dea iama în magazine și să cumpere cât mai multe rochițe și lenjerie pe care să le poarte în sesiunile online, aliniindu-se cu trendurile actuale sau imitând modelele care pozează în reviste glossy. Însă noi îți recomandăm să nu faci o cheltuială mare mai ales înainte de a avea parte de prima ta ședință în calitate de model.
Știai că la videochat poți să te îmbraci și cu ce ai deja acasă? Vorbim suficient despre îmbrăcăminte și în momentul în care ne angajăm modelele. Dar dacă ai nevoie de puțină repetiție a lucrurilor deja învățate, să știi că poți purta una din rochițele tale de vară, ușoare pe care probabil le-ai închis deja în fundul dulapului în așteptarea unor temperaturi mai prietenoase; Sau pantaloni scurți și un tricou care să-ți evidențieze toate trăsăturile tale frumoase, naturale. Cât despre lenjerie, ea trebuie să fie curată, simplă sau cu dantelă, și să se potrivească perfect pe trupul tău, fiind compusă dintr-o piesă sau două.

Te ajutăm noi cu machiajul, așa că nu-ți fă griji nici din această privință

Dacă nu ți-ai mai făcut până acum un machiaj sexy și provocator, dar îți dorești unul pentru prima ta sesiune online, sfatul nostru este să nu te grăbești să exersezi singură exact înainte să pleci de acasă și să te îndrepți spre noi. Dacă nu îți vine bine, va fi mai dificil de corectat decât de executat de la zero.
Avem angajat un make-up artist care te poate ajuta cu orice tip de machiaj îți dorești și același lucru te rugăm să-l reții și când vine vorba de păr. Cel puțin la prima ședință, tu vino doar cu părul curat și îngrijit și apoi decidem împreună dacă îți stă mai bine cu bucle voluminoase sau plete drepte și strălucitoare.

Relaxează-te ca să nu ai trac

Foarte rar se întâmplă ca atunci când intră pentru prima oară online un model să nu poată începe o conversație cu clientul său din motive de emotivitate. Dar ca să eviți total această situație neplăcută, încearcă să te relaxezi pe cât posibil înainte de sesiune și dacă ai timp, exersează și câteva replici de deschidere.
Este bine să-ți cunoști și câteva din unghiurile care te avantajează, sau să știi în ce poziții îți stă cel mai bine. Așa că nu pierde vremea și ori de câte ori ai ocazia, aruncă o privire și în oglindă și studiază-te. Iar dacă nimic nu te mulțumește la început, ține minte că puterea unui zâmbet te duce departe!