Toate femeile sunt frumoase! De aceea la Studio CamStars, atâta timp cât ți-ai sărbătorit deja majoratul, nu-ți impunem limite de vârstă pentru a profesa și nici nu îți vom dicta niște parametri în care să trebuiască să te încadrezi dacă vrei să prestezi.
Am atins acest nivel de succes tocmai pentru că vedem ce e mai frumos la fiecare femeie în parte și știm cum să o încurajăm să-și atingă potențialul. De aceea, articolul de astăzi nu are nimic de-a face cu clișeele legate de frumusețe de care toți ne-am săturat până acum, ci este vorba de o listă de sfaturi pe care dacă le respecți vei reuși să scoți în evidență și mai mult din calitățile tale originale.

Cum să fii mai frumoasă și mai atrăgătoare ca model de videochat?

#1 Odihnește-te!

Nimic nu este mai frumos decât sănătatea! Gata, am spus-o și orice ar fi, nu ne schimbăm opinia! Iar sănătatea se obține doar prin odihnă. De aceea sperăm ca măcar o parte din banii pe care îi câștigi ca model de videochat să îi folosești pentru a te elibera într-o oarecare măsură de sarcinile de zi cu zi și să te mai odihnești. Dormi măcar șapte sau opt ore pe zi; Încearcă să petreci mai puțin timp în fața calculatorului și mai mult în aer liber și nu uita să-ți mai faci din când în când și câte o poftă. O carte bună, o ieșire la o cafea cu prietenele, o petrecere ocazională sunt lucruri pe care vei cheltui, dar le vei trece cu vederea odată ce vei începe să-ți permiți din ce în ce mai mult.

#2 Mergi la salon

Hai să facem un târg! Poate nu cu banii din prima plată, dar măcar din a doua, promite-ne că-ți faci programare la un salon unde să beneficiezi de tot tacâmul: tuns, spălat, coafat, manichiură, pedichiură, epilat, scrub, saună, împachetări, masaj și orice altceva mai există și te atrage din pachetul de servicii! Poate că abia ți-ai vopsit părul, sau poate că unghiile tale frumos îngrijite nu au nevoie de atenția unui specialist. Dar este vorba despre sentimentul plăcut pe care îl ai atunci când cineva îți poartă de grijă și face tot posibilul ca tu să te simți bine și să arăți impecabil. Pur și simplu te energizează!

#3 Îmbracă-te confortabil

Suntem primii care te încurajăm să ieși din când în când din zona de confort și să încerci lucruri noi! Dar nu exagera și ia-o treptat pentru ca șocul pe care îl ai după schimbare să nu fie prea mare! Este normal să vrei să fii diferită, dar oricum nu mai este nimeni alta ca tine și de aceea poți s-o lași mai moale și să faci schimbările pe rând îmbrăcându-te pentru sesiunile de videochat, mai ales la început, cu haine în care te simți bine.

#4 Fă mișcare

Dacă până acum erai prea ocupată să faci mișcare, odată ce ai devenit model de videochat și poți rezolva cu bani o parte din task-urile ce înainte nu aveau altă soluție, începe să faci mișcare. Iar dacă până în prezent nu ai mai încercat niciodată să respecți o rutină, inițial apucă-te doar de alergat în parc atunci când este vreme frumoasă sau exerciții fizice ușoare și yoga când ploaia și zăpada te țin în casă. Ia-o încet, încearcă de toate și vezi ce îți place și abia apoi când te-ai hotărât investește timp și bani într-un sport care te reprezintă. Indiferent de vârsta pe care o ai, mișcarea te va ajuta să obții un corp tonifiat și să adopți o postură mai dreaptă și mai frumoasă.

#5 Bea apă

Te simți obosită? Bea apă! Ți-e foame? Bea apă! Te doare capul? Bea apă! Apa poate fi soluția ideală pentru multe din micile probleme cu care te confrunți zi de zi, iar uneori, deși este atât de evident că ai nevoie în permanență de hidratare, uiți de acest amănunt și faci din țânțar armăsar, starea ta reflectându-se și asupra fizicului. Astfel, înainte de a te gândi la soluții mai complicate, când te simți istovită și fără vlagă, bea un pahar de apă plată sau minerală și vezi cum decurge situația. Tenul tău cel puțin, cu siguranță îți va mulțumi!