Atâta timp cât clientul cu care vorbești este interesat de persoana ta și se arată dispus să prelungească o conversație doar ca să petreacă mai mult timp cu tine, atunci ai libertatea să vorbești despre orice. Dar dacă nu se întâmplă acest lucru, înseamnă că undeva greșești și trebuie să schimbi imediat direcția în care te îndrepți. Ține minte mereu că orice ar fi, întotdeauna nu generezi venituri decât în momentele în care clienții petrec timp cu tine în conversațiile private. De aceea, în articolul de astăzi de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, am alcătuit o listă cu câteva lucruri și subiecte de discuție pe care ar fi mai bine să le eviți ca model de videochat pentru ca bărbații să nu se mai sature de tine.

Cum nu trebuie să te comporți în conversațiile private când faci videochat?

Să nu te arăți disperată după câștig

Bărbații sunt conștienți că te afli în fața lor pentru că ești o profesionistă și ești plătită pentru serviciul pe care îl prestezi. De asemenea, mai știu că dacă nu ar scoate bani din buzunar, nu te-ai afla acolo. Dar în adâncul lor le-ar plăcea să fie altfel și tu să te afli în fața lor pentru că așa îți dorești, pentru că îți face plăcere și pentru că nu te interesează doar banii lor. De aceea, orice s-ar întâmpla și oricât de mult te-ar brusca unii dintre ei să le arăți mai repede ce îi interesează, nu te arăta indignată și păstrează-ți atitudinea cuceritoare intactă ca să-i faci să înțeleagă că satisfacția lor contează pentru tine la fel de mult ca banii pe care îi obții vorbind cu ei.

Să nu te dezbraci prea repede

Există bărbați care plătesc pentru videochat pentru că au nevoie de o parteneră de discuție și bărbați care o fac pentru că vor să vadă cum o femeie frumoasă și senzuală își pierde rând pe rând hainele în fața lor. Dar dacă interlocutorul tău face parte din cea de-a doua categorie și deja i-ai arătat tot ce a vrut să cunoască, într-o oarecare măsură e game over și poți să consideri că s-a terminat cu câștigurile din această sesiune și trebuie să o iei iar de la capăt. De aceea, chiar dacă renunți la haine, nu ți le pierde prea ușor și fă în așa fel încât să dureze o veșnicie până rămâi fără ele.

Să nu îți pierzi cumpătul

Ca la orice altă muncă ce implică prestarea de anumite servicii, și în cazul videochatului vor apărea situații delicate cu care va trebui să te descurci. Fiecare client este diferit și oricât ți-ai da silința este absolut imposibil să faci click chiar cu fiecare. Dar pentru că orice s-ar întâmpla și indiferent de direcția în care s-ar îndrepta situația tu câștigi bani atâta timp cât ești în privat, vezi-ți interesul, înghite în sec și păstrează-ți calmul pentru că norocul este de partea ta chiar dacă clientul pe care îl ai în față este pus pe harță și se așteaptă ca tu să-l împaci.

Să nu adresezi nimănui vorbe grele

Mai există și clienți cărora le place un foreplay violent din punct de vedere verbal și dacă tot plătesc pentru videochat mai mult ca sigur te vor lăsa și pe tine să știi acest lucru. Dar dacă nu își exprimă clar această dorință, nu le adresa niciodată vorbe grele sau jignitoare indiferent de situație deoarece la urma urmei ai de-a face cu niște persoane reale care s-ar putea simți jignite de atitudinea ta nedreaptă.

Să nu vorbești prea mult despre tine

Majoritatea modelelor de videochat din întreaga lume, ca să-și protejeze identitatea, nici măcar nu-și spun adevăratul nume. De aceea și tu ar trebui să le urmezi exemplul și să nu dezvălui clienților despre tine informații personale. Chiar dacă vorbești despre hobby-uri și pasiuni, nu vorbi despre familia ta, despre locul unde trăiești și în niciun caz despre rețelele tale sociale. De asemenea, oricât de bine te-ai simți în compania unui bărbat pe care l-ai cunoscut prin intermediul videochatului, nu-i da date de contact pentru că niciodată nu poți știi la ce să te aștepți și mai bine să previi decât să tratezi.