Vara, datorită temperaturilor ridicate și căldurii sufocante, machiajul se poate strica ușor. Prin urmare, menținerea unui look impecabil, de durată, devine destul de complicată.

De multe ori, acest lucru se poate datora faptului că nu se folosesc cele mai potrivite produse de machiaj. Este clar că pe perioada verii, trebuie să-ți umpli gentuța cu produse de machiaj care îți permit să ai o față perfectă, lipsită de strălucire pe tot parcursul zilei. Iată, așadar, ce produse de machiaj să alegi pe timp de vară pentru a te bucura de un look perfect, mai ales dacă îți dorești să obții un job videochat.

Cremă hidratantă pentru față

Pielea este, de obicei, mai uscată vara decât în ​​alte perioade ale anului, prin urmare, este esențial să-i acorzi o atenție sporită și să o hidratezi mai mult înainte de a te machia. Există creme hidratante specifice pentru vară, care împiedică soarele să afecteze excesiv pielea, trebuie doar să găsești cea mai potrivită cremă pentru tipul tău de piele.

Sfat util! Alege-ți crema hidratantă pentru vară în funcție de tipul tău de piele, ținând cont de următoarele recomandări:

  • Pielea grasă tinde să strălucească mai mult vara din cauza căldurii. În aceste cazuri, este important să alegi creme hidratante pe baza de apă, fără ulei, speciale pentru ten mixt sau gras. Cele gel sunt o opțiune excelentă.
  • Soarele usucă și mai mult pielea uscată, așa că este indicat să alegi o cremă hidratantă specială pentru acest tip de ten, având grijă însă ca aceasta să nu îți lumineze excesiv pielea.

Fond de ten ușor

Înlocuiește bazele de machiaj pe care le folosești iarna cu altele mai ușoare și mai delicate, deoarece din cauza transpirației pot apărea coșurile. Alege o bază de machiaj de vară, fără ulei, sub formă de mousse sau cu textură fluidă, în funcție de tipul tău de piele, care se potrivește nuanței tale de piele. Dacă ești bronzată, ideal este să renunți la machiaj și să folosești doar puțină pudră pentru a matifia și unifica nuanța.

Corector iluminator

Este un produs de machiaj esențial, întrucât vara luminează fața. Dacă vrei să-l folosești, aplică o cantitate mică în acele zone mai întunecate, cum ar fi zona de sub ochi, în zona nărilor și chiar deasupra sprâncenelor. Este ideal pentru un look mai fresh.

Pulbere bronzantă

Vara, înlocuiește cu succes baza de machiaj. Este o opțiune bună pentru a scoate în evidență nuanța naturală a pielii în cazul în care te bronzezi, fie pentru a da pielii o nuanță mai aurie și mai frumoasă, dacă nu te bronzezi. Pentru a o folosi corect, folosește o pensulă mare și aplic-o cu mișcări ușoare pe zona T a feței.

Fard de ochi (pudră)

Aceste tip de fard rezistă mult mai bine la căldură decât cel cremă, de exemplu. Folosește nuanțele pastelate și deschise pentru zi și lasă culorile electrice și strălucitoare pentru machiajul de seară.

Rimel rezistent la apă

Rimelul rezistent la apă este un produs cosmetic de bază vara. Cu ajutorul lui, îți poți crea un look mai sexy fără a fi nevoie să te temi de efectele căldurii asupra machiajului, deoarece acesta va rămâne intact pe tot parcursul zilei.

Fard de obraz (cremă)

Cu fardulul de obraz cu textură cremoasă poți da vara un plus de culoare obrajilor. Se îmbină perfect cu pielea, finisajul fiind unul foarte natural și măgulitor. Dacă vrei să dai un plus de luminozitate machiajului tău de vară, poți opta și pentru farduri strălucitoare.

Gloss

Folosirea gloss-ului vara este cel mai bun mod de a obține un efect proaspăt și natural. În plus, luciul de buze este ideal pentru creșterea volumului buzelor. În sezonul estival poți opta pentru nuanțele izbitoare care îți plac cel mai mult, deoarece gama de culori pe care o ai la îndemână este infinită.

Ce spui, acum că aflat cum să-ți faci un machiaj perfect vara, ești pregătită să atragi atenția clienților în timpul ședințelor de videochat incendiare?