Îți dorești un job videochat? Facem angajări studio videochat București, te invităm în echipa CamStars. Și, pentru că intuim că îți dorești să faci o bună impresie clienților tăi, în cele ce urmează îți vom spune cum să-ți machiezi picioarele astfel încât, la fiecare ședință de videochat, aceștia să fie impresionați nu doar de chipul tău, ci și de frumusețea picioarelor tale.

În prezent, lumea esteticii și a machiajului evoluează constant pentru a acoperi toate nevoile. Dacă picioarele tale nu se bronzează, nu-ți face griji, îți spunem noi ce produse de machiaj să folosești pentru a-ți înfrumuseța picioarele.

Ce presupune machiajul picioarelor

Machiajul picioarelor este un tip specific de produs estetic conceput pentru a putea unifica culoarea și pentru a acoperi orice tip de imperfecțiune, pată sau semn nedorit. Se vinde atât sub formă de cremă, cât și ca stick, dar consistența sa tinde să fie păstoasă, ca baza pentru machiajul facial. Caracteristica suplimentară pe care o are este că, odată uscat, nu pătează și nu devine lipicios. Astfel, hainele tale nu se vor murdări dacă te așezi. În plus, acest machiaj este rezistent la apă.

Pentru aplicarea lui este bine să apelezi la cineva cu experiență astfel încât să fie aplicat uniform pe toată suprafața picioarelor tale. Cu toate acestea, este destul de simplu de aplicat și rezultatul este vizibil instantaneu, deoarece se usucă rapid și precis.

Cum să alegi machiajul pentru picioare

Vrei să alegi produse de machiaj pentru picioare care să nu păteze hainele? Ei bine, dacă ai nevoie de produse de machiaj pentru picioare cu varice, vergeturi sau pete, cu siguranță te întrebi cum să alegi machiajul perfect pentru tine. Adevărul este că, în prezent, acest produs este din ce în ce mai solicitat și există o mare varietate. De aceea, atunci când îl alegi, ar trebui să ții cont de următoarele aspecte:

  • Nuanță: ca să nu pară artificial și foarte evident, este foarte important să fii atentă la nuanța pielii. Din fericire, există o gamă largă de nuanțe, așa că nu trebuie decât să alegi nuanța cea mai potrivită pentru tenul tău.
  • Preț: în prezent, există produse de machiaj la prețuri diferite. Uneori prețul crește când vine vorba de branduri. Chiar și așa, trebuie să știi că extremele nu sunt niciodată bune și, deși nu este necesar să cumperi cel mai scump produs, nu-l cumpăra pe cel mai ieftin dacă nu ai încredere în producător.
  • Aplicare: în mod normal, acest tip de machiaj se aplica cu un mic burete, distribuindu-l pe toată suprafața picioarelor. După cum ți-am spus, există produse de machiaj sub formă de cremă sau stick. Avantajul stick-ului este că poate fi aplicat direct. Cu toate acestea, crema pentru picioare este foarte ușor de aplicat.
  • Calitate: nu uita că, până la urmă, este vorba despre pielea ta și trebuie să ai grijă de ea cu ajutorul unor produse de calitate.

Cum se folosește machiajul pentru picioare

Dacă ți-ai aplicat deja machiajul și vrei să-ți bronzezi picioarele, îți punem la dispoziție toate detaliile astfel încât, respectând câțiva pași simpli, să te bucuri de picioare perfecte în câteva minute:

  • Exfoliere: cel mai bun lucru, dacă vrei să-ți machiezi picioarele, este să-ți pregătești pielea cu o zi înainte, astfel încât să fie absorbit mai bine și să fie mult mai suav. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să faci un tratament de exfoliere în timpul dușului. Îți poți și epila picioarele, dacă vrei. În acest fel, vei avea picioare curate și netede.
  • Hidratare și curățare: dacă vrei să aplici produsul de machiaj, cel mai bine este să faci un duș în prealabil, apoi să aplici o cremă hidratantă care va acționa ca un „primer”. Astfel, vei putea aplica uniform machiajul.
  • Aplicare cu burete: odată pielea pregătită, nu rămâne decât să aplici machiajul sub formă de cremă sau stick și să-l distribui ușor, cu un burete, pe toată suprafața picioarelor.
  • Atenție la detalii: după aplicarea lui, verifică dacă ai aplicat bine machiajul peste tot. În câteva minute machiajul se va usca și picioarele tale vor arăta perfect ore întregi.