Noi suntem CamStars Studio, un studio de videochat din București care pune un accent deosebit atât pe dezvoltarea profesională cât și personală a modelelor sale. Nu este greu să evoluezi frumos și să-ți construiești o carieră excepțională dacă lucrezi cu noi și mai mult, lucrurile pe care le vei învăța aici nu te vor ajuta doar în cariera de model, ci și pentru obținerea unor slujbe în domenii cu totul și cu totul diferite de această activitate.

Cum te ajută meseria de model de videochat să te dezvolți pe plan profesional?

Nu este obligatoriu să ai niciun fel de experiență anterioară dacă îți dorești să devii un model de videochat de succes. Poți să te angajezi la noi imediat ce ți-ai sărbătorit majoratul și vei avea la fel de multe șanse să obții câștiguri impresionante ca femeile de 28 sau 38 de ani care sunt active deja de ani buni în câmpul muncii.
Ca model de videochat evoluția ta nu depinde decât de motivație și de perseverență. Și pentru că vrem să ai succes încă de la început, nu vom semna un contract de muncă cu tine urmând apoi să te trimitem singură într-o cameră tehnologizată și să-ți cerem să produci. Ba dimpotrivă, suntem alături de tine pe tot parcursul procesului deoarece vrem să ne asigurăm că ai toate condițiile pentru a deveni un model de succes.
Oferim training profesional pentru toate modelele noastre și de aceea poți fi convinsă că nu vei fi vreodată pusă în situația de a te afla în fața camerelor și să nu știi ce să spui. Chiar dacă nu îți vom șopti replicile exacte în timpul sesiunilor de videochat, îți vom da câteva idei încă de la început în legătură cu ce trebuie să faci, să spui sau să nu spui în funcție de situațiile în care te vei regăsi.
Nu în ultimul rând, ca model de videochat vei învăța cum să vorbești, cum să pozezi și cum să afli ce îți vine bine. Astfel, cu aceste noi abilități, dacă la un moment dat în viață îți vei dori și altă slujbă, te vei putea îndrepta ușor către o carieră de actriță sau model pentru ținute vestimentare. Nu vei mai fi străină de niciuna din aceste meserii creative și orice provocare pe plan profesional ți se va părea mult mai ușoară.

Cum te ajută meseria de model de videochat să te dezvolți pe plan personal?

Contrar părerii populare, dacă ești o fire timidă și retrasă, meseria de model de videochat este pentru tine. Nu există niciun alt domeniu care să te ajute atât de mult ca videochatul să devii o fire mai deschisă și mai comunicativă. Ca model de videochat vei avea ocazia să întâlnești o mulțime de membri care îți vor deveni clienți și comunicând cu ei vei reuși să treci peste teama de necunoscut și să devii o persoană cu abilități de comunicare extraordinare.
Tot din punct de vedere personal, videochatul te ajută și în relația cu persoanele de sex opus. Pentru că te plătesc și tu ca femeie trebuie să le oferi anumite servicii în schimbul banilor, bărbații vor fi mult mai deschiși cu tine și îți vor spune exact care sunt dorințele lor fără a lăsa loc de interpretare. Astfel îți va fi mult mai ușor să afli ce își dorește un bărbat cu adevărat și vei putea să-l satisfaci așa cum se așteaptă și pe iubitul tău sau viitorul soț.
A! Și să nu uităm de aspectul financiar! Unul din principalele avantaje ale videochatului sunt câștigurile fabuloase pe care nu le poți obține în alte domenii. De aceea, lucrând ca model, în doar câteva luni îți vei putea rezolva toate problemele financiare, iar visele mari precum o casă, o mașină sau călătoriile ți le vei putea îndeplini cu propriile forțe în doar unul sau doi ani. Astfel, având suficient încât să-ți permiți tot ce îți dorești, vei fi tratată altfel și relațiile tale cu apropiații și cunoștințele se vor îmbunătăți. În jurul tău se vor strânge oameni cu aceleași idealuri și la fel de multă ambiție, iar întâlnirile cu ei se vor transforma în experiențe uimitoare.