La ce se uită bărbații când văd o femeie? Multe femei presupun că bărbații sunt în mod natural mașini promiscuoase sau de sex și ar răspunde că bărbații observă doar anumite puncte de pe corpul unei femei care sunt direct legate de plăcerea erogenă. Este fals acest lucru.

Dacă te-ai întrebat de multe ori cum poți atrage atenția unui bărbat fără a trimite mesaje greșite, credem cele dezvăluite în cele ce urmează îți vor răspunde la întrebare. Iată lucrurile cărora bărbații le acordă atenție când privesc o femeie.

 Zâmbetul

Foarte mulți bărbați sunt atrași de zâmbetul unei femei, deoarece o femeie zâmbitoare este de trei ori mai atractivă decât una care nu este capabilă să zâmbească, mai ales în timpul unei sesiuni de videochat. Un zâmbet sincer și fără rezerve transmite optimism și dorința de a lega o relație de prietenie. În plus, un zâmbet frumos și fericit nu va fi niciodată interpretat greșit.

 Ochii

Ființele umane privesc în ochii altor ființe umane. Ochii sunt cei pe care îi privim cel mai mult atunci când vorbim.

Există persoane cărora le plac privirile discrete și cu o expresivitate veselă și răutăcioasă. Există și persoane cărora le plac ochii mari și triști, dar în orice caz ochii unei persoane spun multe despre ea sau cel puțin ajută un bărbat să își dea seama cum este cea cu care interacționează. Ție ce fel de privire îți place?

Părul

Părul joacă un rol foarte important în cazul unei femei. Femeile cu părul lung sunt considerate femei foarte atractive. Cu toate acestea, și femeile cu părul scurt pot fi foarte atractive. Din punctul de vedere al psihologilor, părul sănătos, strălucitor și elegant reflectă sănătatea și tinerețea, deci este un element fundamental care este remarcat încă de la început. Podoaba ta capilară cum este? Tu cum ai grijă de părul tău pentru a arătă seducător?

 Greutatea și aspectul sănătos

Nu este vorba despre complexe. Fiecare femeie are atuurile ei, indiferent de greutate. Este vorba despre cât de sănătoasă arată o femeie ținând cont de greutatea pe care o are. După luarea în considerare a unor aspecte precum vârsta și mediul înconjurător, femeile supraponderale arată la fel de rău ca și cele foarte slabe, deoarece ambele tipuri indică faptul că ar putea avea probleme de sănătate.

Naturalețea

Lucrurile realizate în exces nu sunt frumoase. Așa se întâmplă și cu machiajul. Toți bărbații apreciază femeile machiate, dar machiajul ar trebui să contribuie la realizarea unui look natural și firesc. Femeia astfel machiată ar trebui să transmită că se simte foarte bine în pielea ei.

Îmbrăcămintea

Îmbrăcămintea este probabil cel mai infailibil element la nivel global care trebuie să fie atractiv. O rochie feminină care reușește să evidențieze harurile și farmecul celei care o poartă nu este un produs de prost gust. Dar dacă forțează privitorul să-și îndrepte atenția asupra anumitor aspecte mai puțin frumoase ale persoanei, o va afecta în mod negativ pe aceasta. Privitorul nu-și va crea o impresie bună despre ea. Nu ai vrea ca cel care te privește să creadă că nu știi să te îmbraci, nu-i așa?

 Pielea

Nu este vorba despre culoare, ci despre cât de sănătoasă arată. O piele bine hidratată, a cărei proprietară are mare grijă de ea, va fi întotdeauna foarte atractivă, indiferent de nuanța ei.

Atributele corpului

Crezi sau nu, bustul, șoldurile și forma picioarelor atrag mai puțin atenția unui bărbat când vede o femeie. Dacă ținuta unei femei forțează ochii să se concentreze asupra acestor aspecte înaintea altora, este doar rezultatul nefericit al manipulării necorespunzătoare a îmbrăcămintei.

După cum poți observa, există câteva lucruri importante pe care bărbații le observă când privesc o femeie. Ai grijă de ele, pentru ca în timpul fiecărei sesiuni de videochat să atragi atenția urmăritorilor tăi cu un look fabulos.

Echipa CamStars va fi lângă tine și te va ajuta cu orice ai nevoie. Așa ne place. Să fim alături de modelele noastră. Suntem o echipă unită. O echipă care se mărește constant. Angajăm modele de videochat la studioul din București.