Dacă vrei să ai succes ca model de videochat, îți recomandăm să eviți următoarele greșeli:

Să fii o copie exactă a „modelului de videochat care te inspiră”

Cu siguranță ai tendința de a te inspira de la modelele care deja lucrează pentru CamStars Studio. 

Multe modele de videochat sunt flatate de faptul că devin surse de inspirație, dar atunci când începi să alegi totul la fel ( hainele, subiectele, coafura, stilul fotografiilor și chiar numele) nu este tocmai bine. Acesta nu mai este un lucru flatant, ci un lucru care îți poate afecta munca.

Este important să înveți să te diferențiezi de celelalte, să îți evidențiezi propria personalitate.

Fiind o copie exactă a altei persoane nu  este bine și nu te vei simți confortabil. Totul este un proces și puțin câte puțin îți vei găsi stilul.

Nu te grăbi pe parcursul unui spectacol

Nu este nimic mai plictisitor decât să faci un spectacol de dragul de a-l face. Este adevărat că uneori există utilizatori deranjanți, dar cei mai mulți dintre ei doresc să se distreze bine.

Cum să prelungești timpul pe parcursul unui spectacol? Trebuie să înveți să începi cu un preludiu. Un joc de seducție.

Seducția joacă un rol foarte important pe timpul spectacolului. Dacă nu vei reuși să-ți seduci clienți, nu îi vei determina să te urmărească vrăjiți de ceea ce faci sau spui.

 Dacă vei ține cont de acest sfat îți garantăm că nu doar îți veți distra mai mult urmăritorii, ci te vei bucura și mult de spectacol, deoarece te va ajuta să te descoperi.

Fă aceleași lucruri, dar nu 90% din transmisie

În mod clar, pe bărbați îi captivează anumite lucruri mai mult ca altele. Dar în același timp este foarte plictisitor pentru ei să vadă o femeie făcând același lucru timp de câteva ore în fiecare zi. Dacă faci asta vei fi urmărită doar de utilizatorii care nu îți dorești să te urmărească. 

Atenția bărbaților nu se va concentra doar asupra felului în care discuți cu ei. Aceștia se vor concentra și asupra ta. Prin urmare,  dansul este o opțiune potrivită pentru a le atrage atenția. Acesta poate fi erotic și în același timp, distractiv.

De asemenea, zâmbește, fii feminină, joacă-te cu părul tău. Amintește-ți că, la fel ca în viața reală, pentru a atrage atenția unui bărbat trebuie să flirtezi cu el în prealabil.

 Mănânci în fața camerei

Uneori, pot există zile în care nu puteți opri transmisia pentru a mânca.

Prin urmare, este bine ca înainte de a începe să lucrezi, să mănânci foarte bine pentru a evita anxietatea și, astfel, să-ți desfășori activitatea fără probleme.

Ai putea avea gustări la îndemână ( alune, fructe, ceai sau apă).

Dacă ești îmbrăcată în cea mai bună lenjerie și ai de gând să mănânci un hamburger, crede-ne că nu este în concordanță cu imaginea pe care dorești să o proiectezi.

Ne dorim ca imaginea pe care și-o fac clienții despre tine să fie una impecabilă. Prin urmare, te sfătuim să nu mănânci în timpul sesiunii de videochat. 

Băuturi  alcoolice

Poate ai auzit că unele modele de videochat beau alcool în timpul sesiunii de videochat. Noi nu îți recomandăm să faci asta.

Pe de altă parte, trebuie să te gândești la cum reacționezi tu după ce bei câteva pahare de alcool.

Uneori, alcoolul poate face ravagii în timpul unei sesiuni de videochat, iar  o noapte distractivă se poate transforma într-o dramă, deoarece nu te vei putea controla.

 Dacă promiți ceva, trebuie să te ții de cuvânt

Cea mai bună modalitate de a deteriora o legătură cu un utilizator bun este să promiți ceva care, din cauza lipsei de chef, să nu  faci.

Acestea sunt sfaturile noastre pentru tine. Sperăm că vei ține cont ele, întrucât ne dorim să ai parte de succesul pe care ți l-ai dorit încă din prima clipă în care ai intrat în marea noastră familie.

Echipa CamStars Studio va fi alături tine mereu și îți va pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivul. Tot alături vom fi și de modelele care vor intra de acum încolo în echipa noastră de îndată ce vor afla că angajăm modele de de videochat la studioul dn București

Mult noroc îți dorim!