Muzica e fermecătoare, iar ascultarea ei ne schimbă starea de spirit, ne poate face să ne simțim foarte bine sau ne poate întrista. Totul depinde de tipul de muzică pe care îl ascultăm într-un anumit moment. Dacă ai sau îți dorești să obții un job videochat, trebuie să știi că muzica joacă un rol foarte important în crearea unei atmosfere atractive, menite să te ajute să-ți cucerești clienții.

Muzica trezește emoții

Muzica poate cuceri un bărbat atâta timp cât reușește să trezească emoții, fie ele pozitive sau negative. Deci, dacă te întrebi dacă muzica te poate ajuta să faci un bărbat să fie atras de tine, răspunsul este da!

Bineînțeles, sunt siguri că ți s-a întâmplat și ție să asculți o anumită melodie și să-ți amintești de cineva sau de ceva special. Și asta pentru că activează amintirea stocată în memorie. Prin urmare, te sfătuim să profiți de efectul muzicii asupra oamenilor și, pe parcursul ședinței de videochat, să creezi o atmosferă deosebită cu ajutorul unor melodii speciale. Vei vedea că vei reuși să atragi atenția clienților și să-i determini să-ți urmărească spectacolul cu mare interes, dorindu-și să nu se mai termine.

Dedică-le melodii clienților

Îndrăznește să le dedici melodii clienților! Ia această inițiativă și te vei convinge în scurt timp că ai luat cea mai bună decizie. Ședința de videochat pe care o vei organiza va fi una de succes. Atenție însă, alege momentul potrivit, când bărbatul începe să flirteze cu tine. Bărbatului îi place să știe că sentimentele îi sunt împărtășite, dar și să aibă sentimentul că el cucerește primul, asta pentru că iubește provocările. Și femeile devin o provocare când vine vorba de cucerire.

 Sfaturi utile

Ține cont de aceste mici detalii pentru a-i face pe clienți să se simtă atrași de tine și datorită atmosferei create cu ajutorul muzicii.

  • Nu folosi niciodată o melodie care să-ți amintească de o dragoste veche sau de un fost iubit, deoarece poți genera emoții negative care te-ar putea împiedica să realizezi o ședință de videochat reușită.
  • Folosește melodii romantice, nu contează dacă nu este muzică atât de recentă.
  • Folosește muzica pe care ai ales-o la fiecare întâlnire online și dedic-o lor de fiecare dată.
  • Alege melodii sugestive, care transmit un mesaj clar referitor la relația pe care o ai cu clienții.
  • Încearcă să afli ce stil de muzică le place clienților pentru ca întâlnirea voastră online să fie una cu totul aparte, plină de surprize inedite pentru aceștia.
  •  Dacă clientului tău îi place stilul de muzică ales de tine, profită de ocazie pentru a-l felicita pentru preferințele muzicale.
  • Dacă știi care este trupa preferată a clienților, fă în așa fel încât pe parcursul ședinței să se audă în surdină melodiile favorite ale acestora. Astfel, atunci când le vor mai asculta își vor aminti de tine și vor dori să te revadă.

Exemple de melodii pentru ședințe de videochat de succes

Dacă îți place muzica ritmată, care îți permite să dansezi și să te simți extraordinar în timpul ședinței de videochat melodia „It was worth it” a lui Marc Anthony ar putea fi o opțiune. Pe de altă parte, Chayanne este un artist care cântă melodii foarte frumoase și foarte romantice, cu un ritm unic. Opțiunile pot fi: „Atado a tu amor” sau melodia „Me enamore de ti”. Sunt melodii cu versuri extrem de frumoase, care ar cuceri orice persoană.

Acestea sunt doar câteva exemple, în mediul online vei găsi o mulțime de melodii potrivite pentru cucerirea unui bărbat. Există suficientă muzică pentru a face un bărbat să fie atras de diferite stiluri și ritmuri. Important este să alegi melodia care crezi că se potrivește cel mai bine cu atmosfera pe care o vrei să o creezi și cu clienții care participă la ședința de videochat. Mult succes îți dorim!