Impresia generală pe care o au cele mai multe femei care nu au lucrat niciodată într-un studio de videochat este că bărbații nu vor nimic altceva decât să le vadă dezbrăcate. În realitate însă, cu cât renunți mai repede la hainele de pe tine, cu atât îți diminuezi șansele de câștig. Dacă pur și simplu ar dori să vadă un trup gol, cei mai mulți bărbați nici nu s-ar mai complica cu videochatul și în primul rând nu ar plăti pentru așa ceva când au atâta material gratuit pe care îl pot accesa doar din câteva click-uri.
Este greșit să aplicăm o etichetă universală tuturor bărbaților și să-i acuzăm că nu au alte interese în afară de a-și stimula plăcerea sexuală prin admirarea trupurilor feminine. Bărbații sunt mult mai complicați de atât și doar femeile care le înțeleg cu adevărat psihologia și modul de gândire vor avea parte de respectul și atenția reprezentanților sexului puternic.
Dar dacă nu-și doresc neapărat să vadă femei dezbrăcate, de ce atâția bărbați accesează site-urile studiourilor de videochat și ce au de câștigat din aceste investiții nu neapărat modeste?

Mulți bărbați au nevoie doar de comunicare

Primul lucru pe care îl observi atunci când începi să lucrezi într-un studio de videochat este acela că o bună parte din clienți, sunt bărbați atractivi, care și în viața reală ar putea câștiga ușor atenția femeilor din jur. Dar există posibilitatea ca personalitatea lor introvertită să-i împiedice să stea de vorbă față în față cu persoanele pe care le cunosc și să le fie mai ușor a lega conversații sub semnul anonimatului.
Omul este o ființă socială și indiferent de statutul său în societate sau plăcerea pe care o regăsește în singurătate, la un moment dat, apare dorința de a relaționa. Și mai ales bărbații, chiar și atunci când este vorba doar de comunicare, preferă să aibă un control absolut asupra situației și să propună ei subiectele de discuție.
Există și bărbați care din cauza mediului din care provin, sau a faptului că cei din jur sunt prea ocupați să le acorde atenție, nu au cu cine să vorbească. Pot dori să discute despre subiecte atât de banale ca o zi la serviciu, planuri de călătorie sau vise legate de viitor. Dar dacă nu ai cu cine să le discute în viața reală, caută interlocutori în mediul virtual. Astfel, ca model de videochat este important să înțelegi această nevoie firească și să încurajezi dorința de exprimare.

Bărbații vor să cucerească și să fie cuceriți

Unii bărbați privesc videochatul ca pe un joc de adevăr sau provocare. Ei vor să-și câștige cinstit dreptul de a vedea mai mult și nu se mulțumesc cu o partidă ușoară. De aceea, ca model, ai datoria de a recunoaște această intenție din personalitatea și modul de vorbire al interlocutorului și dacă vrei să-ți fie recunoscute abilitățile, trebuie să te lași atrasă în jocul seducției.
Nu-l lăsa să câștige dacă nu merită. Dar nici nu stabili reguli prea stricte. Bărbaților le place să cucerească și la rândul lor adoră să fie cuceriți de o femeie frumoasă și inteligentă.

Există și bărbați puși pe șoti

Dacă te-ai interesat de felul cum se desfășoară meseria de model de videochat, probabil că ai auzit și povești ale modelelor care au fost provocate de clienții lor la tot felul de jocuri și joculețe care mai de care mai amuzante, dar în același timp inocente. Sunt bărbați cărora le place să vadă o femei mergând pe tocuri și cer asta modelelor; Sau bărbați care vor să audă live cum o femeie le citește; Iar alții doar apreciază un joc bun de cuvinte.
În fața camerelor, totul se bazează de fapt pe relațiile dintre oameni și abilitățile de comunicare ale fiecăruia. Nu vei întâlni niciodată doi bărbați care să-și dorească aceleași lucruri și de aceea este bine să renunți la prejudecăți și să încetezi să mai bagi toți bărbații în aceeași oală.
Așa cum nici prejudecățile legate de femei nu fac dreptate sexului frumos, la fel de nedrepte sunt și cele legate de bărbați. Suntem diferiți și ne dorim lucruri diferite și tocmai în aceste mici detalii constă frumusețea vieții. Gândește-te la bărbați așa cum te gândești la propria persoană. Ascultă-le părerile și dorințele; Provoacă-i și lasă-te provocată de ei; Jucați-vă împreună! Și doar așa vei descoperi principale calități pe care le deține orice model de succes.