Modelele de videochat sunt niște femei misterioase, atrăgătoare și fascinante. De aceea este normal atât ca bărbat, cât și ca femeie să-ți dorești să afli mai multe despre ele. Nu mai este demult un secret faptul că modelele de videochat au un stil de viață cu totul și cu totul deosebit față de femeile care lucrează în alte domenii. Iar acest lucru se datorează pe de-o parte câștigurilor substanțiale și pe de altă parte posibilității de a-și planifica timpul exact așa cum își doresc. Și pentru că suntem la fel de curioși ca și tine în legătură cu ce fac modelele noastre după ce își încheie programul, în articolul de astăzi ne-am gândit să stăm de vorbă cu Ruxi și Cornelia, două din modelele de top ale Studioului CamStars, care ne vor povesti mai multe despre timpul lor liber, dar și despre pasiunile pe care le au.
Moderator CamStars Studio: Bună fetelor și bine v-am găsit! Vă mulțumesc că ați acceptat invitația de astăzi!
Ruxi: Și noi îți mulțumim și abia așteptăm să începem!
MCS: Sunt multe persoane care accesează site-ul studioului de videochat CamStars ca să afle mai multe secrete despre modele, mai ales detalii din viața lor privată. Voi cu ce vă ocupați când nu sunteți în fața camerelor de filmat și cărui scop vă dedicați timpul liber?
Cornelia: Este o întrebare care mi se pune des nu doar de către cunoscuți, ci și de persoanele care mă întâlnesc prima oară și află că sunt model de videochat, așa că dacă îmi permiteți, aș vrea să răspund eu prima. Cei mai mulți oameni se așteaptă ca modelele de videochat să aibă pasiuni legate de artă și într-un fel au dreptate. Eu consider meseria de model foarte asemănătoare cu cea de actriță și pentru că îmi place mult să joc teatru, majoritatea timpului liber mi-l dedic perfecționării acestui talent într-un cadru organizat.
Ruxi: Dacă se așteaptă de la noi modelele să avem pasiuni legate de artă, atunci eu sunt o excepție. Spre deosebire de Cornelia, eu nu pot să spun că am vreo înclinație către artă, iar timpul liber mi-l dedic sportului. Merg în mod regulat la sală, particip la maratoane și când prind o zi liberă mă găsești pe un vârf de munte făcând hiking.
MCS: Este absolut impresionant! Nu mă așteptam să aveți niște hobby-uri atât de diferite, dar în același timp mă bucur să descopăr în studioul nostru două persoane cu interese diametral opuse, dar la fel de dedicate când vine vorba de muncă. Ce v-a determinat să deveniți modele de videochat și de ce nu ați ales o carieră legată de hobby-urile pe care le aveți fiecare?
C: Sinceră să fiu, eu am m-am gândit mult și bine înainte de a semna contractul de muncă cu studioul de videochat CamStars. Mi-am dorit mereu să joc pe scenă, iar teatrul este pasiunea mea de când mă știu. Dar la un moment dat, o serie de probleme personale m-au făcut să realizez că în teatru posibilitățile sunt limitate și niciodată nu voi putea să câștig atât cât îmi propun, fără a fi nevoie să-mi părăsesc țara și să-mi las familia în urmă.
R: Eu nu mi-am dorit vreodată să ajung neapărat o sportivă de performanță. Îmi place mult sportul, dar prefer să mă mișc în ritmul meu și de aceea nu mă potrivesc într-o echipă și nici nu îmi place să concurez cu alții. Astfel, am căutat să am o slujbă care să-mi permită să mă dedic pasiunii mele ca și până acum, dar în același timp să-mi ofere mijloacele necesare pentru a mă întreține și a avea un stil de viață satisfăcător.
MCS: Să înțeleg că pe amândouă cariera de model v-a ajutat să vă dedicați în continuare pasiunilor voastre. În încheiere, de ce ați recomanda o astfel de slujbă unei persoane care pune mult preț pe hobby-ul său?
C: Indiferent de hobby-ul pe care îl ai, videochatul te ajută să devii mai bun, din multe puncte de vedere. În primul rând, ajungi să excelezi la comunicare și în relațiile cu cei din jur, iar în al doilea rând câștigi suficient încât să poți să continui hobby-ul de plăcere și nu constrâns de nevoia de a face bani.
R: Și eu sunt de aceeași părere! Iar pe lângă lucrurile pe care le-a spus deja Cornelia aș mai menționa avantajul timpului liber. Nu cred că există o altă muncă la fel de bine plătită și relaxantă ca videochatul care să-ți permită și un program flexibil, pe care să ți-l organizezi astfel încât să te poți dedica și pasiunilor tale.