Ca model de videochat poți să ai succes indiferent de personalitatea ta, atâta timp cât ești dispusă să te dedici acestei meserii și muncești să te dezvolți. Dar există totuși niște trăsături de caracter cu care dacă te-a înzestrat mama Natură sau dacă ți le-ai dezvoltat tu pe parcurs te ajută să obții mai rapid venituri mari. Dacă vrei să știi care sunt acestea, te invităm să le descoperi pe fiecare în parte în acest nou articol marca CamStars Studio. Și ține minte! Cu cât bifezi mai multe din calitățile de mai jos, cu atât ai mai multe șanse să te remarci ca model.

Ce fel de trăsături de caracter se potrivesc unui model de videochat?

Încrederea în propria persoană

Nimic nu este mai sexy și mai intrigant în cel mai bun sens posibil decât o femeie sigură pe ea care știe exact ce își dorește de la viață. Iar dacă femeia despre care vorbim mai este și model de videochat, atunci succesul ei în acest domeniu este garantat. Ai grijă însă să faci diferența între încredere și înfumurare! A avea încredere în propria persoană înseamnă a fi sigură pe calitățile pe care le posezi, iar a-i disprețui pe ceilalți pentru că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale este cu totul altă poveste! Pe de altă parte, și o femeie cu o oarecare nesiguranță, dar cu o fire politicoasă și ascultătoare are farmecul ei. Bărbații găsesc foarte feminine trăsături precum timiditatea sau ezitarea și dacă le ai în doza potrivită înseamnă că mulți îți vor cădea la picioare.

Curiozitatea

Este bine ca un model de videochat să fie cât mai curios când vine vorba de clienți. Asta nu înseamnă că trebuie să pui întrebări indecente sau personale membrilor de pe platformele de videochat, dar nu strică dacă îi asculți cu un real interes atunci când îți vorbesc despre ceva sau te roagă să le faci un serviciu. În plus, cu cât îți place să descoperi mai mult secretele acestei meserii, cu atât ai mai multe șanse de a oferi o reprezentație cu adevărat bună și de a câștiga sume consistente de bani.

Deschiderea către comunicare

Dacă ești vorbăreață și știi să te faci plăcută, meseria de model de videochat ți se potrivește ca o mănușă. Există unele persoane care chiar și atunci când vorbesc despre lucruri banale ca de exemplu o zi oarecare din viața lor, un fel de mâncare sau vremea de afară știu să o facă cu zâmbetul pe buze și astfel încât totul să pară o poveste nemaipomenită. Astfel, dacă te numeri printrea oamenii cu un astfel de dar, nu te feri să-ți exersezi farmecele și pe clienții tăi de videochat. Îi va fascina și le va plăcea la nebunie! Ai însă grijă să nu acaparezi toată conversația și atunci când observi că și ei vor să-ți destăinuie ceva, ia un moment de pauză și ascultă-i cu tot interesul. La urma urmei, bărbații care te caută o fac pentru că se simt singuri și au nevoie de cineva cu care să vorbească și care să-i înțeleagă.

Lipsa de inhibiții

Cu cât ești mai jucăușă cu atât poți să câștigi mai mult ca model de videochat. Nu trebuie să fii vulgară, dar dacă știi cum să te folosești de atuurile tale și lucrurile pe care le ai la îndemână, poți convinge orice bărbat să petreacă ore bune în compania ta. Joacă-te cu hainele cu care ești îmbrăcată, cu obiectele din jur și nu uita nici de jucăriile erotice pe care le ai la dispoziție deoarece bărbații apreciază o femeie cu imaginație bogată.

Creativitatea

Creativitatea este oarecum strâns legată de lipsa de inhibiții, dar există unele modele de videochat care își folosesc această trăsătură de caracter nu doar pentru a arăta mai atrăgătoare din punct de vedere fizic, ci și pentru a fascina prin cuvintele lor. Când nu mai știi cum să prelungești conversația, inventează o poveste nemaipomenită care să-ți țină interlocutorul activ și în suspans și cucerește-l prin descrieri bogate și atractive și scene spectaculoase. Videochatul este o artă și nu de puține ori se poate transforma într-un discurs al cărui public este clientul tău. Așa că fă-l să-i pară bine că a plătit cât a plătit pentru bilet!