Ești la început de carieră sau doar cauți metode prin care să-ți condimentezi ținuta de model în sesiunile de videochat? Indiferent de răspunsul tău suntem aici ca să-ți dăm câteva idei legate de accesoriile de care poți să te folosești ca să devii și mai atrăgătoare. Noi suntem CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, și pentru că idealul nostru este să ne sprijinim modelele pentru a se dezvolta atât din punct de vedere profesional, cât și personal, facem tot posibilul ca și prin acest articol de blog să-ți oferim îndrumarea de care ai nevoie. Să începem!

6 Idei de accesorii pe care poți să le porți în calitate de model de videochat pentru a atrage atenția și a deveni mai atrăgătoare

#1 Cercei

Când vine vorba de accesorii, nicio femeie nu poate avea destule perechi de cercei. Aceștia pot fi lungi astfel încât să-ți încadreze frumos fața mai ales dacă ai părul scurt. Sau mici, ca niște bobițe prețioase, care să atraga toate privirile către urechile tale. Și chiar dacă nu sunt neapărat prima parte a corpului la care bărbații spun că se gândesc când îi întrebi ce le place cel mai mult la o femeie, urechile se pot transforma într-una din cele mai frumoase trăsături ale tale dacă profiți la maxim de cerceii potriviți. În plus, ei pot deveni un excelent subiect de discuție dacă alegi un model atât de interesant încât să îl observe chiar și un bărbat.

#2 Un șirag de perle

Cine spune că șiragurile de perle sunt făcute doar pentru doamnele mai în vârstă, înseamnă că nu s-a gândit la puterea lor în jocul seducției. În mod special pe pielea bronzată, sideful alb al perlelor scoate în evidență frăgezimea și culoarea tenului tău făcându-i pe bărbați să înnebunească de dorință și să nu-și mai poată lua ochii de la tine. Chiar dacă nu sunt cel mai modern accesoriu, purtate cu ținuta potrivită, perlele te vor face să pari ca o zeiță atemporală la fel de frumoasă privită prin ochii unui bărbat din ziua de azi ca și pentru cineva de acum o sută de ani.

#3 Un colier cu diamante

Online poți să fii oricine și orice cu condiția să-ți intri în rol. De aceea nici diamantele din colierul tău nu trebuie să fie obligatoriu diamante adevărate deoarece dacă strălucesc îndeajuns de puternic, pe cameră, efectul este același. Online, pentru clienții tăi, ești un vis pe care deși îl pot vedea cu ochii deschiși, nu îl pot trăi în realitate și astfel datoria ta este doar să-ți joci bine rolul, dând valoarea pe care ți-o dorești tu lucrurilor din jurul tău.

#4 Jartiere

Chiar dacă porți ciorapi lungi sau nu, o pereche de jartiere, sau măcar una singură în jurul unei coapse albe și moi va avea un efect extraordinar asupra imaginii tale. În plus, cu jartierele, spre deosebire de alte accesorii, te poți și juca prelungind la infinit conversația. Deși nu fac o diferență reală raportat la suprafața de piele pe care o acoperă, un picior cu o jartieră și unul fără jartieră arată complet diferit pentru absolut orice bărbat din această lume.

#5 Accesorii din piele

Pentru contrastul pe care îl au în comparație cu pielea ta, accesoriile din piele pot fi incredibil de sexy pentru un bărbat care te privește. Nu sunt exagerat de scumpe, se găsesc ușor în România, o țară unde pielea naturală este atât de mult folosită pentru creații textile și au puterea de a transforma o ținută banală într-una excepțională. Când vine vorba de accesorii din piele, optează de fiecare dată doar pentru piele neagră care îți va da și un look de fată rea după care mulți bărbați se dau în vânt și investește în chockere, curele sau brățări pe care să le porți complementând un machiaj smokey eyes.

#6 Inele

Unul sau două inele statement vor atrage atenția asupra degetelor tale delicate făcându-ți partenerul de discuție să urmărească mai interesat jocul din fața camerelor de filmat. Ai însă grijă să nu exagerezi deoarece ce-i prea mult strică și interesul tău nu este să-ți privească doar mâinile, ci să-ți admire fiecare parte a corpului, acordând tuturor detaliilor atenția cuvenită.