La CamStars Studio încurajăm pe toate modelele noastre să nu se schimbe, să nu imite pe nimeni și să fie cât mai naturale! Preferințele și idealurile cu privire la femei sunt diferite de la bărbat la bărbat și tocmai acesta este și motivul pentru care nu impunem limite de vârstă în momentul angajării. Este de ajuns să vrei să devii model de videochat și să ai ambiția necesară și motivația de a învăța, iar noi facem tot posibilul să ajungi acolo unde îți dorești. De aceea, considerăm că totul trebuie să pornească de la o idee, pur și simplu să ai inițiativă, iar dacă îți dorești cu adevărat să fii în top, dar unele din trăsăturile tale le consideri defecte să știi că ele se pot transforma în adevărate atuuri. Iată câteva exemple:

Trăsăturile fizice neobișnuite

Ți se pare că ai nasul mare? Pomeții prea pronunțați? Sau bărbia prea puternică? Unii bărbați consideră aceste trăsături fizice aparte extrem de atrăgătoare și le caută chiar și inconștient la femeile cu care își doresc să aibă o relație. Iar asta nu spunem noi, ci studiile efectuate pe diferite segmente de populație sau revistele de modă în care, dacă stai să le răsfoiești cu atenție, găsești o mulțime de femei cu trăsături fizice mai puțin convenționale.

Timiditatea acompaniată totuși de o fire pozitivă și deschisă

Nu toți bărbații preferă femeile directe și care se expun atât sufletește cât și trupește fără ca partenerul să depună niciun pic de efort. Unii reprezentanți ai sexului tare preferă femeile pe care nu oricine poate să le cucerească și de aceea se simt speciali când o femeie timidă le acordă atenție.

Înălțimea

Ți s-a părut vreodată că înălțimea stă în calea succesului tău? Acest lucru nu te va mai complexa niciodată dacă alegi să devii model de videochat. În primul rând, dacă ai un trup frumos proporționat, pentru cei care te privesc va fi destul de dificil să ghicească ce înălțime ai. Iar în al doilea rând, pentru că nu vă vedeți totuși și în viața reală, diferențele de înălțime dintre tine și partenerul tău de discuție sunt irelevante, el ca bărbat admirând cu siguranță la fel de mult și o femeie de 1m 50 și una de 1m 90 dacă aceasta îi acordă atenția pe care o caută.

Greutatea

Ți se pare că ești prea plină, sau dimpotrivă prea slabă? Atâta timp cât greutatea ta se încadrează în valorile normale pentru înălțimea și vârsta ta, nu te grăbi să te schimbi prea curând înainte să încerci meseria de model de videochat. Vei fi surprinsă să afli că multor bărbați le plac femeile puternice și bine făcute, în timp ce modele trase prin inel au și ele proprii lor admiratori.

Vârsta

O femeie frumoasă este frumoasă și dacă are 18 ani și dacă are 50. Nu vârstă este cea care face diferența și nici criteriul principal după care bărbații își aleg modelul preferat cu care își doresc să vorbească în privat când fac videochat. Membrii de pe platformele de videochat sunt cum nu se poate mai diferiți și câștigând experiență, cu siguranță vei da peste bărbați maturi care își doresc să comunice cu o tânără pentru a-i insufla din cunoștințele lor și dimpotrivă, tineri care caută doar femei mature deoarece acestea le inspiră mai multă încredere.

Ticurile verbale și accentul în limba engleză

Ca model de videochat vei vorbi mult în limba engleză și de aceea este bine s-o cunoști la un nivel cât mai înalt. Dar odată ce ai învățat la perfecție gramatica și ți-ai dezvoltat vocabularul acumulând diferite cunoștințe, nu-ți bate prea mult capul încercând să-ți corectezi complet și ticurile verbale sau să-ți pierzi accentul deoarece acestea fac parte din farmecul tău.

Obiceiurile

Obișnuiești să te joci cu părul sau cu lănțișorul de la gât când aștepți un răspuns? Privești pierdută în depărtare atunci când cazi pe gânduri? Îți atingi pieptul cu mâna atunci când vorbești despre tine? Bărbații cu care comunici cu siguranță vor adora toate aceste mici detalii legate de tine și cu toate că probabil ți s-a mai spus uneori că sunt niște obiceiuri la care ar trebui să renunți, în calitate de model ele te individualizează și te scot în evidență.