Vrei să știi ce au în comun toate modelele de videochat care câștigă mulți bani într-un timp foarte scurt și în doar unul sau doi ani de la începerea carierei pot să-și cumpere o mașină, un apartament sau să călătorească după pofta inimii? Îți spunem noi! Atitudinea. Au aflat cum le place bărbaților să se comporte o femeie și acum pun în practică tot ce au studiat. Iar dacă până acum ai fost în permanentă stare de corigență la această materie, nu te teme pentru că noi, cei de la CamStars Studio, cel mai bun studio de videochat din București, nu avem secrete față de modelele noastre și de aceea ți-am pregătit acest cheat sheet care să te ajute să recuperezi cât ai zice pește. Deci, până la urmă, ce le place bărbaților la o femeie și cum se așteaptă ca aceasta să-i trateze?

Cum trebuie să te comporți cu membrii platformelor de videochat pentru a reuși să câștigi o avere?

#1 Fii prezentă înainte de a te angaja într-un chat privat

Există modele care până să le invite cineva în privat se arată plictisite în fața camerelor, cu o expresie de parcă abia așteaptă să treacă timpul. Însă chiar dacă nu le vorbești încă în particular, potențialii tăi clienți te privesc și se așteaptă să te vadă mai entuziastă. Gândește-te că rolul tău este să le oferi momente de neuitat la care în viața de zi cu zi pot doar să viseze. La urma urmei doar pentru asta te plătesc, nu-i așa? De aceea nu li se pare motivant și nici atractiv să te cheme în privat când se vede din start că ție nu ți-e gândul deloc la satisfacția lor.

#2 Când alergi după două vrăbii deodată, mai mult ca sigur nu prinzi niciuna

Din dorința de a face cât mai mulți bani, unele modele încearcă să comunice pentru a-i atrage în privat cu mai mulți bărbați deodată. Dar din această cauză convorbirea cu fiecare dintre ei devine lentă și obositoare și plictisiți să aștepte, majoritatea lor trec la următoarea fată mai disponibilă. Și astfel, pierzând timpul cu toți la comun în loc să stai în privat, nu câștigi nimic. Modelele cu experiență își acceptă limitele și de aceea câștigă mult. Ele se dedică pe rând fiecărui client în parte, concentrându-se pe îndeplinirea câte unui task și de aceea în loc să-și piardă timpul cu mesaje, prestează în privat câștigând sume frumoase.

#3 În privat oferă tot ce ai promis

Dacă unul din membrii platformei de videochat parteneră cu studioul la care lucrezi te-a invitat în privat pentru că i-ai promis un anumit lucru, atunci trebuie să te ții de promisiune. În caz contrar, așa cum se întâmplă întotdeauna în domeniul prestării de servicii, clienții sunt cei care te ridică și tot ei cei care te doboară și dacă se va simți nemulțumit sau înșelat de prestația ta, membrul respectiv îți va lăsa un rating negativ.

#4 Demonstrează-i celui din fața ta că îți place ceea ce faci tot atât de mult pe cât adoră el să privească

Toți membrii platformelor de videochat sunt conștienți că modelele se află acolo pentru că sunt plătite. Dar câtuși de puțin preferă să existe o atracție reciprocă și fata din fața lor să nu facă totul doar din obligație deoarece astfel se simt mai importanți. Așa că încearcă să te distrezi, zâmbește și uită că ești la datorie fără să devii nepoliticoasă, iar câștigurile vor începe să se adune.

#5 Nu uita să închei în așa fel încât să te țină minte

Un final grandios este la fel de important ca o deschidere spectaculoasă. Acum nu te aștepta că partenerul tău de discuție se așteaptă să poți să faci șpagatul jonglând în același timp, dar vrea de la tine să-l faci să se simtă special. De aceea mulțumește-i pentru faptul că ți-a acordat din timpul lui și te-a ales pe tine pentru o conversație în privat, salută-l călduros și chiar dacă nu se va întâmpla asta vreodată, spune-i că abia aștepți să vă revedeți cu prima ocazie. Se va bucura!