Trăim într-o lume plină de prejudecăți, adică de idei preconcepute (adesea eronate) despre persoane sau lucruri, adoptate, de obicei, în necunoștință de cauză.
Există persoane care au atâtea prejudecăți încât dacă le-ar putea transforma în bani, probabil s-ar îmbogăți. Aceștia nu știu cât de rău le poate face o prejudecată. Ei nu sunt conștienți că, dacă nu ar avea prejudecăți ar putea lua decizii mult ușor, și-ar putea face mult mai ușor prieteni, ar comunica mai bine cu semenii lor.
Oamenii cu prejudecăți se îndepărtează din ce în ce mai mult de ceilalți, dar nu-și dau seama sau când își dau seama este mult prea târziu. Sunt singuri și este greu să scape de singurătate dacă nu înțeleg că trebuie să-și schimbe modul de privi lucrurile.
De ce să avem prejudecăți când tot ceea ce este important la o persoană este Omenia? În viață nu contează decât să știi să fii OM. Restul vine la sine.
Dacă am trăi într-o lume fără de prejudecăți, am fi mai frumoși și mai deschiși unii cu alții. Le-am înțelege nevoile, căci am reuși să empatizăm cu ei. Nu i-am mai judeca, ci i-am respecta mai mult pentru faptul că luptă să-și facă viața mai frumoasă.
Trebuie să recunoaștem că viața nu este deloc ușoară. Pentru a avea succes în viață, trebuie să muncești din greu. Succesul nu vine bătând din palme, ci muncind.
Cu toate acestea, poți trăi într-o lume plină de prejudecăți, dar să nu ai prejudecăți. Și dacă nu ai totul este mult mai ușor. Atunci când viața îți oferă o oportunitate, profiți de ea imediat. Nu te gândești de multe ori.
Așa am făcut și noi. Neavând  prejudecăți de niciun fel, am decis într-o zi, acum 10 ani, să deschidem un studio de videochat în București. L-am numit CamStars.
Prin intermediul acestui studio ne-am dorit să oferim șansa unor femei fără prejudecăți să devină modelele de videochat, pentru a câștiga un salariu peste medie.
Cu toții știm cât este de greu să obții un venit decent în România secolului XXI. Noi însă asta ne-am dorit și am reușit, deoarece în această lume plină de oameni cu idei preconcepute, am constat că există și persoane care nu au astfel de idei. Dimpotrivă, sunt extrem de deschise și înteleg că videochat-ul este doar un loc de muncă care le oferă posibilitatea de a-și îmbunătăți traiul.
Ne bucurăm că de-a lungul timpului am lucrat cu modele care au reușit să se dezvolte personal și să devină independente din punct de vedere financiar. Căci, într-o lume plină de prejudecăți, și să devii independentă financiar e greu.
Așa că, dacă faci parte din persoanele lipsite de prejudecăți, te așteptăm la studioul de videochat de la Universitate, sănătoși, voioși și mereu pregătiți de muncă.
Suntem siguri că dacă nu ai prejudecăți, nu ai probleme nici cu comunicarea, ceea ce este extraordinar. Cu siguranță știi că este esențial să-ți placă să comunici atunci când faci videochat. Pe de altă parte, trebuie să-ți placă să socializezi cu ceilalți și să-i asculți pe aceștia.
Dar cum noi stăm bine cu intuiția, ceva ne spune că atunci când nu ai prejudecăți, comunicarea și socializarea nu reprezintă o problemă pentru tine.
În plus, pentru noi o persoană fără prejudecăți este una care știe să dăruiască și să primească, este onestă, empatică, respectuoasă.
Suntem siguri că ai toate aceste calități. De aceea, te așteptăm alături de noi pentru a face lucruri frumoase.
Modelele care lucrează pentru noi au reușit să-și împlinească visele, să-și depășească limitele, să aibă parte de multe realizări. Totul a fost posibil deoarece au ales să se alăture unei echipe care nu are prejudecăți, deoarece le consideră inutile.
Fără ele viața poate deveni mult mai bună. Fără ele singurătatea dispare, fiind înlocuită de posibilitatea de a cunoaște oameni noi de la care poți învăța atât de multe lucruri care, la un moment dat, te pot ajuta mai mult decât crezi.
CamStars poate fi șansa ta de a a FI TU, de a vorbi deschis unor oameni ca Tine. Este extraordinar să poți să comunici cu oameni ca tine. Prin urmare, te așteptăm alături de noi pentru a descoperi o echipă ce-ți poate oferi beneficii surprinzătoare.