Oricât am vrea să dăm impresia că lucrurile sunt așa cum vrem noi să fie, situația este complet diferită. Trăim vremuri grele. Nimic nu este așa cum am vrea noi să fie, dar nu avem încotro, trebuie să ne trăim viața cu bune și cu rele.
Și totuși, există o limită care ne determină să ne întrebăm până când: Până când mai suportăm situația grea prin care ne este dat să trăim? Există oare o soluție sigură în aceste vremuri nesigure?
Dacă ar fi să facem un sondaj și să întrebăm 100 sau poate 1000 de români despre o astfel de soluție, probabil toți ar începe să râdă. Glumiți? De unde vreți o soluție sigură în aceste vremuri în care nu putem fi siguri nici de clipa care urmează?
Adevărat. Nu putem fi siguri de nimic. Este atâta nesiguranță în lumea în care trăim, încât nu mai poți să speri la nimic. Și totuși, speranța moare ultima.
Noi, cei de la CamStars, am sperat și am reușit să demonstrăm că în aceste vremuri nesigure suntem o soluție sigură. Noi asigurăm succesul celor care vor să aibă parte de el.
Știm ce înseamnă să-ți dorești o viață mai frumoasă, lipsită de grija zilei de mâine. Din acest motiv, am muncit mult, dar astăzi putem să spunem cu mândrie că putem fi alături de toate acele persoane care au nevoie de noi.
După cum am spus și cu alte ocazii, CamStars poate oferi un job pe termen lung, bine plătit, ajutând persoanele care vor să facă o schimbare în viața lor să muncească într-un studio de videochat din București.
De ce videochat? Pentru că vrem să vă oferim un loc de muncă care să vă permită să aveți un stil de viață peste medie. Deși mulți nu cred că acest lucru este posibil, de 10 ani ne-am încăpățânat să facem imposibil posibil. Și considerăm că am reușit, având în vedere numărul mare de modele care și-au schimbat stilul de viață datorită colaborării de lungă durată pe le-am propus-o.
Care este diferența între videochat și un alt loc de muncă? Nu există doar o singură diferență, există mai multe.
În primul rând este vorba despre siguranța zilei de mâine. Noi asta le asigurăm modelelor noastre. Job-ul pe care îl oferim tuturor celor care își doresc să-și schimbe viața în bine poate fi prestat atâta timp cât vor modelele. Cu alte cuvinte, nu există grija zilei de mâine.
Apoi, dincolo de siguranță, există independența pe care le-o asigurăm cu acest job. Să fii independentă financiar în aceste vremuri în care nu ești sigură de nimic, este mare lucru.
Să te poți bucura de un job flexibil care îți permite să lucrezi când vrei, adică să-ți stabilești propriul program, este extraordinar.
Să poți să ai și un alt job pe lângă cel într-un studio de videochat la Universitate, este fantastic. Ce poate fi mai bine decât să ai posibilitatea să-ți suplimentezi venitul? Nimic, în afară de o viață sănătoasă. Și dacă tot veni vorba de viață sănătoasă, trebuie să știți că, având în vedere că job-ul pe care îl veți presta este 100% legal, veți putea beneficia și de asigurare de sănătate.
Și ar mai fi multe diferențe între videochat și un alt loc de muncă, dar nu vrem să vi le dezvăluim, deoarece vrem să le descoperiți voi înșivă atunci când veți fi pregătite să faceți o schimbare de bun augur.
În plus, considerăm că lauda de sine nu miroasă a bine. Prin urmare, nu ne place să ne lăudăm. Nu ne plac vorbele, ci faptele.
Ne place să dăm dovadă în fiecare clipă de cinste și de o onestitate. Asta am făcut în toți cei 10 ani de activitate, iar succesul nu a întârziat să apară.
Și ne-a plăcut enorm să demonstrăm că în vremuri nesigure, putem fi soluția sigură pentru cele care cred că poți să faci ceva diferent într-o  lume în care oamenii sunt plini de prejudecăți de tot felul.
De veți veni alături de noi, vom munci împreună pentru un scop comun, acela de a triumfa într-un moment în care toți cred că triumful este o utopie.
CamStars poate fi răspunsul la frământările voastre. CamStars este o realitate care învinge toate prejudecățile, dacă aveți curajul să spuneți: Vreau o viață mai bună, iar videochat-ul este șansa mea!