Oțetul din cidru de mere este un aliat puternic al sănătății, principalul său secret constă în aciditatea care ajută la purificarea, detoxifierea și echilibrarea organismului.

În ultimii ani, s-au spus multe despre beneficiile oțetului din cidru de mere, datorită proprietăților sale medicinale extraordinare, motiv pentru care a devenit un remediu natural infailibil pentru tratarea diferitelor afecțiuni și boli.

Oțetul din cidru de mere este un produs economic și ușor de obținut. Acesta se obține în urma unui proces de fermentație lung, în acest caz din mere. Este un proces lent și lung, care are avantajul de a conserva componentele bioactive care sunt eliberate în timpul fermentației, cum ar fi acidul acetic, acidul galic, catechinul, epicatechinul, printre altele. Una dintre marile calități ale oțetului din cidru de mere se regăsește în conținutul ridicat de antioxidanți, de oligoelemente, printre care se evidențiază calciu, potasiu, magneziu, cupru și fier.

Printre principalele recomandări sunt alegerea variantelor de oțet din cidru de mere de calitate. Cea mai bună alegere este varianta organică, care îți permite să te bucuri din plin de toate beneficiile sale.

Oțetul din cidru de mere nefiltrat conține un sendiment denumit „mama”, adică o bacterie care rezultă în urma procesului de fermentație.

În cele ce urmează îți vom dezvălui mai multe informații despre beneficiile pe care consumul de oțet din cidru de mere le poate oferi sănătății tale. Nu uita că perseverența este cheia succesului. Ea trebuie combinată cu diferiți alți factori, cum ar fi urmarea unei alimentații echilibrate și integrarea obiceiurilor sănătoase. Așadar, iată câteva dintre motivele pentru care merită să consumi o lingură de oțet din cidru de mere pe zi:

Reglează nivelul PH-ului în organism

Cu doar o lingură pe zi, PH-ul corpului se va regla. Acest lucru te ajută să te bucuri de o piele sănătoasă.

Ajută la arderea grăsimilor corporale

Niciun ingredient nu este „miraculos” atunci când vine vorba de pierderea în greutate. Cu toate acestea, oțetul din cidru de mere este un bun aliat în pierderea în greutate, deoarece ajută la accelerarea metabolismului. De asemenea, fiindcă conține vitamina B6 și lecitină facilitează arderea grăsimilor.

De îndată ce vei consuma zilnic oțet din cidru de mere, grăsimea abdominală va fi arsă rapid, ceea ce îți da șansa să te bucuri de o siluetă perfectă.

Reglează nivelul ridicat de glucoză

Consumul zilnic de oțet din cidru de mere ajută la prevenirea și combaterea diabetului. Asta se datorează conținutului său de acid acetic, care reduce nivelul ridicat de glucoză din sânge și evită digestia completă a carbohidraților complecși. Cu alte cuvinte, oțetul din cidru de mere previne creșterea nivelului de glucoză din sânge.

Ajută la combaterea acneei

Aplicarea sa pe față înainte de culcare face pielea mai puțin grasă, ceea ce împiedică apariția acneei.

Acesta va îmbunătăți semnificativ digestia

Acest obicei simplu este unul dintre cei mai buni aliați ai sistemului digestiv, în principal datorită acțiunii sale puternice de a combate digestia dificilă, flatulența, aciditatea și balonarea. Este foarte apreciat pentru beneficiile sale extraordinare în detoxifierea colonului și a intestinelor, astfel încât absorbția de nutrienți este îmbunătățită.

Alcalinizează organismul

Una dintre marile calități ale acestui tip de oțet constă în capacitatea sa de a reduce aciditatea organismului, o afecțiune care este legată de diverse probleme de sănătate. Una dintre cauzele principale ale stărilor de aciditate ridicată derivă dintr-o dietă bogată în grăsimi saturate, sare și produse prelucrate, care sunt implicate în proliferarea microorganismelor dăunătoare. Consumul său este zilnic contribuie la echilibrarea alcalinității organismului.

Purifică organismul

Acest tip de oțet are proprietăți de curățare deosebite. Consumul său constant contribuie la eliminarea toxinelor, purificarea organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii, fiind excelent pentru îmbunătățirea funcționării sistemului limfatic. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui și elimină tot ceea ce nu ai nevoie.

Cum să consumi oțet de mere zilnic?

Ia o lingură de oțet din cidru de mere organic timp de 20 de zile consecutive.

Amestecă oțetul cu 200 ml apă. Consumă-l înainte de mese.

Dacă vei respecta recomandările noastre, corpul tău va atrage toate privirile clienților, iar veniturile vor crește. Astfel, tu nu vei avea probleme financiare în această perioadă dificilă.

Nu vor avea probleme financiare nici cele care îți urmează exemplul și se alătură echipei CamStars care face angajări modele de videochat la studioul din București. Ne dorim să ne mărim echipa! Le așteptăm alături de noi!