Credeți sau nu, cantitatea de zahăr pe care o consumați pe parcursul zilei și de care nu sunteți conștiente, dăunează grav nu numai sănătății voastre fizice, ci și sănătății mintale. Și trebuie să vă bucurați de ambele zilnic, astfel încât să organizați spectacole de succes și să profitați din plin de viață.

Știm că produsele cu zahăr sunt delicioase, dar creează dependență și scad dorința de a consuma alimente cu adevărat hrănitoare. Așadar, dacă doriți să vă îmbunătățiți viața, emoțiile și sistemul imunitar, ar fi mai bine fie să le reduceți drastic, fie să renunțați cu totul la ele, fie să optați pentru îndulcitori mai sănătoși.

Iată câteva motive puternice pentru a vă determina să încheiați această relație toxică:

1. Veți fi mult mai fericite

Zahărul este la fel de captivant și dăunător ca un drog, așa că atunci când nu mâncați cantitatea cu care corpul vostru este obișnuit, veți fi nervoase, vă veți simți obosite, veți avea dureri de cap și schimbări drastice de dispoziție. Scăderea sau eliminarea consumului său vă va ajuta să vă controlați emoțiile și să vă recâștigați echilibrul.

Respirația și zâmbetul vostru se vor îmbunătăți

Bacteriile din gură se hrănesc cu zahăr. Deci, indiferent cât de mult vă spălați pe dinți, dacă aportul de zahăr este mare, dinții vor fi grav afectați. Puteți distruge smalțul lor natural, contribui la apariția cariilor și chiar îi puteți pierde. Un asemenea lucru nu este deloc benefic unui model de videochat.

Veți slăbi

Prea mult zahăr face ficatul să lucreze mai greu decât în ​​mod normal, economisind zahărul ca grăsime pentru a stabili nivelul de insulină. Dacă încetați să consumați zahăr, corpul vostru va funcționa mult mai bine și veți pierde în greutate. Adio diete minune.

Veți dormi mai bine

Nu contează zahărul pe care l-ați consumat în timpul zilei, energia acumulată în corp nu va dispărea, ci va provoca tulburări de somn. Afectează în mod direct creierul, deci dacă doriți să vă relaxați și să vă simțiți mai puțin agitate, eliminarea zahărului din alimentație ar fi o idee minunată.

Veți avea mai multă energie

Este posibil să credeți că zahărul vă face hiperactive. Și da, pentru o clipă, dar după ce corpul vostru îl sintetizează, energia va scădea. Vă veți simți tot timpul obosite, iar corpul vostru va cere mai mult zahăr, ceea ce vă va situa într-un cerc vicios.

Adio acnee

Zahărul afectează hormonii corpului, iar acest dezechilibru poate provoca acnee. De asemenea, crește viteza de îmbătrânire a celulelor. Deci, dacă nu vreți să vă apară riduri premature, știți ce trebuie să faceți. Aveți grijă de fața voastră, ea este cartea voastră de vizită în timpul spectacolele de videochat.

Vă veți proteja creierul

Nivelurile ridicate de zahăr din sânge au fost legate de pierderea memoriei și declinul cognitiv. Consumul de dulciuri poate duce la un |”efect de ondulare” în organism, rezultând o îmbătrânire prematură a creierului.

Creșteți consumul de vitamine, minerale și fibre

 Persoanele care consumă cantități mari de zahăr (mai mult de 25% din totalul caloriilor lor) suferă o reducere a consumului de calciu, vitamina A, fier și zinc și fibre, care sunt substanțe nutritive bune și necesare.

Pe scurt, reducerea consumului acestei substanțe captivante vă va îmbunătăți performanța din timpul spectacolelor de videochat și în viață în general, deoarece vă va ajuta să corectați anumite obiceiuri nepotrivite.

Calitatea vieții se va îmbunătăți

Consumul de zahăr este dăunător sănătății corpului vostru, este legat de multe boli cronice, inclusiv cancerul. Zahărul vă slăbește sistemul imunitar, ceea ce vă va face să vă îmbolnăviți mai des. Deci, dacă doriți să vă bucurați de o viață mai lungă și de o calitate mai bună, este timpul să puneți capăt consumului de zahăr.

Totodată, pentru o calitate mai bună a vieții, vă recomandăm să fiți alături de CamStars Studio cât mai mult timp. Ne dorim să facem lucruri frumoase împreună.

Suntem singuri că, dacă vom rămâne la fel de uniți ca și până acum, vom reuși să avem cu toții parte de succes.

Și mai suntem siguri de ceva. Că cele care vor afla că angajăm modele de videochat la Studioul din București și vor veni alături de noi, își vor îndeplini visurile, așa cum și voi, cu siguranță, vi le-ați îndeplinit.