Videochatul este o meserie plătită bine. Bineînțeles, când spunem acest lucru ne gândim la studiourile orientate către relația cu modelele. La CamStars Studio de exemplu, comisioanele încasate de modele încep de la 60% la sută din câștiguri și în funcție de performanțe există bonusuri consistente.
 
La angajare oferim un bonus de 500 de dolari tuturor modelelor care îndeplinesc o serie de condiții minime și vom păstra acest obicei și de acum înainte, iar beneficiile nu se opresc aici. Însă avantajul de a fi model nu constă doar în veniturile obținute temporar în funcție de performanțele fiecărei luni în care ai prestat, ci și în posibilitatea de a face investiții și de a începe afaceri profitabile.
 

5 Idei de investiții ale câștigurilor din videochat

 

#1 O locuință

 
Cele mai multe femei care aleg videochatul ca metodă de câștig economisesc pentru a-și cumpăra o locuință. O astfel de investiție este o decizie importantă și un pas înainte către independența financiară. Când confortul unei case îți este asigurat, ai parte de mult mai multă libertate și te poți concentra pe lucrurile care te interesează cu adevărat. În plus, dacă este vorba de un apartament într-o zonă bună a orașului, cu acces facil la complexe comerciale și aproape de locuri de recreere, chiar dacă la un moment dat îți schimbi planurile și îți dorești cu totul altceva, îl poți vinde și cu banii obținuți pui bazele noului proiect.
 

#2 Călătorii

 
Călătoriile sunt întotdeauna o idee bună de investiție. Fie că este vorba de o escapadă pe o insulă exotică, o aventură urbană în jungla unei mari capitale de pe glob sau pur și simplu o excursie de recreere într-un loc nou, călătoriile sunt un mod ideal de a petrece timpul liber și în același timp, o șansă de a porni o nouă afacere. A călători înseamnă a împrumuta puțin câte puțin din cultura tuturor locurilor pe care le vizitezi și a gusta noi experiențe. De la călătorii poate începe orice idee de business, de la un blog detaliat cu tot ceea ce vezi și până la un restaurant fusion cu rețete inspirate din toate preparatele pe care le-ai gustat.
 

#3 Cursuri de perfecționare

 
Întotdeauna perfecționarea unei abilități este o investiție bună. Iar videochatul îți pune la dispoziție destui bani pentru perfecționarea oricărui skill îți dorești. Să spunem că vrei să înveți o limbă nouă, să confecționezi ceva sau chiar să faci programe pe calculator. Cursurile și chiar meditațiile individuale nu costă mai mult de o fracțiune din câștigurile tale lunare și de aceea, acum că ai devenit model, tot ce mai ai nevoie pentru a învăța ceva nou este ambiție și atât.
 

#4 O colecție

 
Știai că există persoane care au reușit în lumea modei pronind de la ceva atât de simplu și distractiv de obținut ca o colecție de pantofi sport? Pantofii sunt un accesoriu foarte important pentru ținută și în ziua de astăzi cu toate metodele de afirmare puse la dispoziție de internet este simplu să te faci remarcat când în colecția ta se numără și piese rare sau chiar unice. De aceea, ce spui dacă ai folosi o parte din banii câștigați prin videochat pentru achiziția lucrurilor preferate, cu gândul de a începe o afacere în lumea modei pe viitor?
 

#5 O franciză

 
Îți place un brand anume de cafea, o cofetărie, sau conceptul unui restaurant? În general totul are un preț și dacă ai banii necesari există șanse mari să poți avea și tu o asemenea afacere investind într-o franciză. Multe business-uri de succes, pentru a-și spori cifra de afaceri, dar și pentru a câștiga popularitate sunt dispuse la colaborări în sistem franciză oferind tot know how-ul, echipemanetul și materia primă de care au nevoie noilor proprietari în schimbul unui preț inițial și al unui procent din încasări. Astfel, orice poate deveni peste noapte proprietarului unei afaceri de succes fără a avea nevoie de cunoștințe speciale și nici să-și bată capul cu proiecte netestate ale căror șanse de succes sunt îndoielnice.
 

În loc de concluzie

 
Există sute, mii și poate chiar milioane de idei profitabile de investiție a banilor câștigați din videochat. Videochatul alungă grija zilei de mâine și prin câștigarea banilor, premisa de la care pornește orice afacere, îți deschide larg ușile către un viitor luminos. Iar tot ce îți rămâne ție de făcut este alegerea ideii de investiție care ți se potrivește.