Cu câțiva ani în urmă, în lumea frumuseții a apărut un produs care a devenit popular datorită aspectului său frumos și a fotografiilor frumoase pe care bloggerii și gurii din sectorul beauty le-au publicat pe diverse rețele de socializare.

Pe atunci erau greu de găsit și costisitoare, dar foarte dorite, chiar dacă mulți dintre noi nu prea înțelegeau la ce se folosesc sau de ce ar trebui să le cumpărăm. Ne referim la rolele faciale sau Facial Rollers.

 Ce este rola facială și la ce servește?

O rolă facială este un produs de masaj pentru piele. Acestea sunt în general făcute din pietre semiprețioase precum jadul sau cuarțul. Dacă credeți în semnificațiile și puterile cristalelor, acest aspect poate fi luat în considerare atunci când alegeți rola ideală.

Cele mai populare și mai cunoscute beneficii ale utilizării rolelor de față sunt următoarele:

 • Promovează circulația sângelui și sinteza colagenului;
 • Contribuie la realizarea drenajului limfatic al feței;
 • Combat semnele îmbătrânirii, cum ar fi lăsarea pielii și liniile fine;
 • Ajută produsele de îngrijire a pielii să intre mai bine;
 • Nu dăunează pielii și pot fi utilizate zilnic.

Cum se folosește o rolă facială

Pentru a folosi corect o rolă facială trebuie să rețineți că masajul trebuie început întotdeauna de la centrul feței spre exterior, efectuând doar mișcări ascendente. Masajul ar trebui să înceapă întotdeauna din interior spre exterior, de jos în sus, ridicând complet rola facială de pe față după fiecare mișcare, apoi luând-o de la capăt.

Pentru a ști exact cum să folosiți rola puteți căuta pe internet tutoriale cu modul în care trebuie realizat masajul facial cu o astfel de rolă.

Vă recomandăm să faceți acest masaj imediat după aplicarea unui produs facial, astfel încât  acesta să pătrundă mai bine în piele. Cu alte cuvinte, vă recomandăm să nu utilizați rola facială pe pielea uscată.

 1. Începeți de la conturul bărbiei, din centru către fiecare parte.
 2. Așezați rola pe bărbie și masați-o pe fiecare parte.
 3. Faceți mișcări ascendente pe părțile laterale ale buzelor.
 4. Masați ascendent începând de sub pomeți.
 5. Executați mișcări ascendente pe ambele părți ale nasului.
 6. Drenați conturul ochilor pe ambele părți.
 7. Realizați mișcări ascendente între sprâncene.
 8. Masați fruntea realizând mișcări curbate către ambele părți.

Semnificația rolelor faciale

Pietrele semiprețioase precum cristalele folosite pentru a crea rolele faciale, pot avea simbolism spiritual sau energetic. Puteți ține cont de acest lucru atunci când luați decizia de a cumpăra o astfel de rolă.

Rolă facială din cuarț roz. Este cunoscută ca piatra frumuseții și a iubirii, are proprietăți liniștitoare. Dacă credeți în proprietățile terapeutice ale cuarțului, căutați această rolă în magazine și dați un plus de frumusețe tenului vostru înainte de orice sesiune de videochat.

Rola facială din jad.Se spune că are proprietăți vindecătoare și magice, restabilește echilibrul la nivelul pielii și starea emoțională. Căutați-o în magazine și bucurați-vă de beneficiile sale.

Rolă facială din jad alb. Promovează calmul și liniștea, îmbunătățește iritațiile și ajută la detoxifierea corpului.

Rolă facială din ametist. Această piatră semiprețioasă era piatra preferată a împărătesei Ecaterina cea Mare a Rusiei. Are un aer regal și spiritual, purifică și curăță corpul și mintea. Dacă preferați această piatră, vă puteți bucura în oricând și oriunde de un masaj facial minunat.

Rolă facială din Obsidian. Este o piatră cu puternice efecte detoxifiante și are capacitatea de a elimina tensiunea și toxinele.

Merită achiziționată o rolă facială sau este complet necesară?

Nu putem spune că este 100% necesară folosirea acestei role. Dar considerăm că merită să includeți în rutinele voastre de frumusețe puțin răsfăț și un strop de spiritualitate.

Așa că, vă recomandăm să dați o șansă rolei de masaj facial, pentru a vă bucura de beneficiile ei și a oferi pielii răsfățul pe care îl merită.

Nu uitați că, cu cât veți arăta mai bine în timpul sesiunilor de videochat, cu atât urmăritorii voștri vor fi mai impresionați. Și, de-i veți impresiona, șansele de a-i transforma în clienți fideli vor crește. Acest lucru va contribui implicit la creșterea veniturilor.

Echipa CamStars Studio vă dorește mult succes! Și nu uitați! Suntem alături de voi oricând! Ușa noastră este deschisă tuturor celor care vor să aibă parte de o viață mai bună. Angajăm modele de videochat la studioul din București.