Programelede lucru flexibile stabilite de unele companii au o influență pozitivă asupra productivității lucrătorilor.
Noi, cei de la CamStars, suntem conștienți de faptul că un astfel de program permite angajatelor noastre să se concentreze mai bine asupra activității pe care au de desfășurat. Din acest motiv, foarte multe dintre modelele noastre de videochat au transformat videochatul în loc de muncă full-time.
Având posibilitatea de a lucra când vor (dimineața, la prânz sau noaptea ), câte ore vor, au putut să îmbine cu ușurință viața personală cu cea profesională. În plus, au avut parte de multe alte avantaje. Iată care sunt avantajele programului de lucru flexibil:
Acesta permite o mai bună gestionare a timpului
Ca model de videochat, chiar dacă nu ai responsabilități familiale specifice, vei fi mai dispusă să lucrezi cât ore vrei pe zi, când vrei (dimineața, după-amiaza, noaptea). Acest lucru îți va permite să ai o performanță mai bună în timpul sesiunilor de videochat, deoarece nu vei fi obosită din cauza programului lung și stresant.
Permite optimizarea timpului tău
Într-un oraș atât de mare precum este București, un program flexibil permite evitarea orelor de vârf în transportul public sau privat, reducând timpul pierdut cu deplasările către locul de muncă. Vei putea dedica mai puțin timp lucrului fără a reduce timpul efectiv de furnizare a serviciilor.
Reduce absenteismul
Știm că una dintre cauzele absenteismului este nevoia de a satisface nevoile care decurg din responsabilitățile familiei. Programul de lucru flexibil îți va permite să gestionezi orele de lucru, așa cum am menționat mai sus. Vei putea lucra în intervalul orar cel mai convenabil pentru tine, astfel încât să ai timp și pentru familia.
Mai puțin stres
Posibilitatea de a îți controla programul va elimina stresul, deoarece, dacă într-o zi trebuie să faci ceva, îl poți face știind că îți poți programa sesiunea de videochat la o altă oră.
Îmbunătățirea stării de bine
Bunăstarea ta este o preocupare esențială pentru noi, deoarece suntem orientați către modele. Atâta timp cât tu ești mulțumită, ne dăm seama că ne-am făcut treaba bine. În plus, ne-am dat seama că un program de lucru flexibil poate stimula modelele noastre și îmbunătăți bunăstarea lor fizică și psihică.
Am constatat că, dacă modelele noastre lucrează cât vor, când vor, sunt mai relaxate, mai bine dispuse, mai puțin obosite.
O sănătate mai bună
Un alt avantaj potențial al programului de lucru flexibil este sănătatea îmbunătățită a modelelor. Considerăm că noi, cei de la CamStars, formăm o familie unită. Și cum suntem o familie, ne facem griji în privința membrilor ei. Din acest motiv, suntem de părere că locul de muncă flexibil le ajută pe modelele noastre să aibă grijă de ele însele.
După cum poți constata, programul flexibil are o serie de avantaje de care merită să ții cont dacă vrei să îmbini cât mai bine viața personală cu cea profesională.
Trăim într-o perioadă cu un ritm extrem de alert. Timpul nu ne mai ajunge. Există persoane care ar vrea să facă atât de multe lucruri dar nu au nici când, nu au nici cu ce.
Dacă faci parte dintre aceste persoane, ne face plăcere să-ți spunem că dacă vii alături de noi, situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil.
Comisioanele pentru munca prestată de modelele noastre încep de la 60%. În plus, vei primi 500 de dolari bonus la angajare. Și asta nu e tot. Vei avea parte de training, suport tehnic de ultimă generație, siguranță și confidențialitate, printre multe altele.
Fiindcă vei beneficia de un program flexibil, poți lucra la noi în paralel. De fapt, multe dintre modelele noastre au început așa. Pe parcurs, când îți vei da seama cât de bine este alături de noi, poți lucra cu noi full-time.
Deși poate nu crezi întru totul, videochatul îți poate schimba radical viața. Cu banii câștigați din videochat vei privi viața cu alți ochi, vei avea parte de ceea ce poate nu ai reușit să obții până acum.
Fiindcă ne place sinceritatea, trebuie să îți spunem că nu vei avea o viață de lux peste noapte. Pentru ca asta să se întâmple, trebuie să muncești mult, dar într-un mediu de lucru lipsit de stres, nici nu vei simți că muncești.
Așadar, vino alături de noi! Angajăm modele de videochat la studioul din București!