Serviciul este unul dintre factorii care influențează cel mai mult bunăstarea și fericirea noastră. Ne petrecem multe ore pe zi lucrând, iar senzația de împlinire la locul de muncă este crucială pentru a avea o viață plină de satisfacții.

Studiile științifice arată că satisfacția profesională este o variabilă cheie nu numai pentru bunăstarea lucrătorului, ci și pentru productivitatea companiei și rezultatele acesteia.

Când trebuie schimbat locul de muncă

Deoarece munca este una dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre, este necesar să fim mulțumiți de munca pe care o prestăm, să ne simțim apreciați și să ne dezvoltăm în cadrul companiei.

Din păcate, nu ne vom simți mereu mulțumiți la locul de muncă, iar asta ne poate afecta viața personală. Dar cum îți poți da seama dacă a sosit timpul să-ți schimbi locul de muncă? În cele ce urmează îți oferim câteva indicii pentru a lua decizia potrivită. Dacă să continui să îți păstrezi locul de muncă actual sau să renunți pentru a lucra full time într-un studio de videochat în București.

Serviciul nu îți oferă satisfacții

De multe ori alegem locuri de muncă din necesitate sau gândindu-ne numai la bani. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că banii nu ne oferă fericire.

Deoarece munca este atât de importantă pentru noi, trebuie să ne bucurăm de ceea ce facem. Altfel, într-un fel sau altul ne va afecta fericirea. Serviciul este strâns legat de dezvoltarea personală. Prin urmare, știind ce vrei și efectuând unui exercițiu de autocunoaștere este esențial pentru a putea alege bine locul de muncă. Știind ce ești în stare să faci și ce vrei îți va fi mai ușor să nu faci ce nu-ți place.

Este clar că atunci când banii sunt necesari, este important să-ți păstrezi locul de muncă. Însă, dacă nu îți place ceea ce faci, este greu să mergi în fiecare dimineață la serviciu. Prin urmare, ar fi bine să cauți o altă soluție.

Nu ai posibilitatea de a te dezvolta

Una dintre cheile fericirii la locul de muncă este posibilitatea de a te dezvolta în cadrul firmei, pentru a privi spre viitor cu optimism și a munci cu drag pentru ceea ce-ți dorești. Cu toate acestea, atunci când o firmă nu pune accent pe dezvoltarea personală a angajaților, nivelul de satisfacție scade, afectând, de asemenea, productivitatea și rezultatele organizației. Dacă lucrezi de mulți ani în același loc și nu te simți împlinită, este timpul să-ți schimbi locul de muncă.

Chiar dacă banii nu îți aduc fericirea, sunt importanți fiindcă îți acoperă nevoile de bază. În plus, banii pot fi o motivație (atâta timp cât nu este singurul lucru care te motivează), nimănui nu îi place să lucreze gratis. Pentru a fi fericită este necesar să câștigi suficient cât să îți permiți să te bucuri de un stil de viață peste medie. În plus, remunerația trebuie să fie egală cu munca pe care o prestezi. În caz contrar, nu vei fi mulțumită și în aceste condiții ar trebui să-ți cauți un alt loc de muncă.

Simți ca modul de lucru nu este adecvat

Se întâmplă deseori ca problemele care apar la serviciu să nu fie din cauza angajatului, ci din cauza modului de lucru din firma respectivă. Dacă ai identificat astfel de probleme, dacă simți că modul de lucru nu este adecvat pentru tine, caută o altă alternativă.

Nu ai o relație bună cu șefii

Șefii sunt importanți într-o firmă, deoarece deciziile pe care le iau afectează întreaga organizație și, în special, pozițiile care sunt ierarhic inferioare lor. Studiile științifice arată, de asemenea, că stilurile de conducere influențează bunăstarea angajaților și performanța acestora.

Prin urmare, dacă ai o relație proastă cu șeful tău și crezi că nu există o soluție de soluționare a problemei, trebuie să iei în considerare găsirea unui alt loc de muncă.

Nu te simți apreciată

Tuturor ne place să fim apreciați, în special în ceea ce privește munca noastră. Dacă observi că nu primești un feedback pozitiv în ciuda faptului că ți-ai făcut bine treaba, ai avut rezultate foarte bune de-a lungul timpul, dar șefii nu apreciază asta, este timpul să-ți cauți un alt serviciu.

Consideri că este ușor de zis, dar mai greu de făcut? Ei bine, să știi că nu este deloc așa. Noi, cei de la CamStars, dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi job-ul care îți va oferi multe satisfacții, te va ajuta să te dezvolți personal, să cunoști oameni noi, să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare.

În plus, te vom sprijini în permanență. Nu vei avea șefi, ci prieteni. Nu vei avea program fix, extrem de stresant, ci unul flexibil. Vei munci, dar munca îți va fi apreciată la adevărata valoare, cu comisioane ce pornesc de la 60% etc.

Facem angajări la studioul de videochat din București! Vino în echipa noastră!