Ca să câștigi mulți bani ca model de videochat și să te dorească un număr mare de clienți, trebuie să arăți mereu impecabil. La CamStars Studio îți punem la dispoziție cea mai performantă aparatură pentru ca imaginea pe care o oferim clienților să fie una perfectă. De aceea, prin tehnologia noastră, bărbații vor fi capabili să te vadă exact așa cum ești tu în realitate putând să îți admire fiecare trăsătură fizică cu care ai fost înzestreată. Așa că fă tot posibilul să scoți ce-i mai frumos în evidență!

Cum să te machiezi ca model de videochat?

#1 Pune accent pe ochi

O privire pătrunzătoare și expresivă întotdeauna te face să vrei să știi mai mult despre o femeie. De aceea, ca model de videochat, poți începe să te machiezi începând cu acest detaliu. Alege în funcție de culoarea ochilor tăi farduri contrastante, care să-ți pună în evidență culoarea irisului și uzează din belșug de creion și mascara, însă renunță la gene false și alte șiretlicuri pentru a nu părea artificială.

#2 Accentuează-ți pomeții

Bărbaților le plac femeile cu o față frumos sculptată. Ea denotă încredere și hotărâre. De aceea nu te sfii să aplici iluminator pe pomeți și să-i conterezi apoi creând umbre care să-i facă să pară și mai evidenți. Însă nici aici nu exagera în sensul de a te abate de la liniile naturale ale chipului tău. Ideea nu este să te machiezi pentru a arăta ca altcineva ci pentru a te transforma în cea mai bună variantă a TA!

#3 Broz rumen sau trandafiri în obraji?

Este alegerea ta cum vrei să te prezinți în fața camerelor. Unele modele preferă sesiunile de solar de care nu se pot lipsi nici pe timpul iernii, altele se mândresc cu pielea lor albă, de porțelan. Atât din punctul nostru de vedere cât și al clienților, frumos este ceea ce te prinde și nimic nu-ți stă mai bine ca un ten care radiază de vitalitate. Așa că că fă în așa fel încât orice variantă ai alege, tenul tău să arate proaspăt și revigorat!

#4 Nu exagera cu buzele

Buzele pline și cărnoase sunt atrăgătoare. Dar așa cum am zis și mai sus, totul până la a părea artificial. Bineînțeles că nu te întâlnești niciodată față în față cu clienții tăi, dar chiar și așa, când te vor vedea în fața lor aceștia își vor imagina probabil tot felul de scenarii cu tine. Iar scenariile din mintea lor te vor ajuta să prelungești conversația și să câștigi mai mulți bani. Dar nimănui nu-i place să se imagineze cu o păpușă de plastic, ci cu o femeie în carne și oase și de aceea trebuie să arăți mereu ca atare. Poți bineînțeles să folosești ruj roșu ori de câte ori te simți încrezătoare! Dar nu îți colora în același timp la fel de strident și ochii și buzele și restul feței pentru că te vei transforma în cineva care nu te reprezintă și în plus, machiajul exagerat adaugă câțiva ani buni chipului tău!

#5 Ajută-te de podoaba capilară

Cel mai simplu mod pentru a-ți contura fața este să te folosești de păr! Adoptă o coafură care să-ți încadreze chipul și să ți-l sculpteze ca al unei actrițe de la Hollywood și nu va mai fi nevoie să folosești o tonă de pigmenți pentru contur. Este cel mai simplu să-ți schimbi imaginea cu ajutorul părului tău și profită de acest lucru mai ales dacă ai o podoabă capilară pe care vrei să o pui în evidență și să ți-o admire lumea.

#6 Profită la maxim de make-up artistul nostru și de hairsylist

La CamStars Studio avem angajați un make-up artist și un hairstylist cu experiență care stau la dispoziția modelelor și nu numai că le ajută cu sfaturi profesionale, ci le și pregătesc pentru spectacol! De aceea nu te sfii să le ceri sfatul ori de câte ori simți că există ceva ce ai putea îmbunătăți la imaginea ta, dar nu știi ce și ei vor fi mai mult decât bucuroși să ți-l ofere. Sau atunci când pur și simplu nu ai idei, lasă-te complet pe mâna lor și rezultatul cu siguranță te va surprinde în cel mai pozitiv mod cu putință!