Abia ai început să lucrezi ca model de videochat? Îți dorești să devii un model bun? În cele ce urmează, îți vom dezvălui câteva moduri simple dar eficiente de a atrage atenția urmăritorilor tăi și de a deveni un model de top.

Puterea întrebărilor

Un model bun știe că, dacă îi face pe urmăritori să se simtă valoroși, îi vor deveni clienți fideli.

Un model bun știe să aprecieze valoarea muncii urmăritorilor săi și le este întotdeauna recunoscătoare pentru că îi urmăresc spectacolele.

Acordarea atenției denotă inteligență ciclo trenbolone e winstrol, șansa de a afla informații noi și de a câștiga un nou prieten. De cele mai multe ori, modelele de videochat ajung să fie psihologi, consilieri, prieteni și ele sunt cele care au puterea de a-i scăpa pe bărbați de singurătate, o situație cu care multe persoane de sex masculin se confruntă.

Întreabă-i despre ziua lor, despre cine sunt, respectând întotdeauna granița vieții lor personale. Evită să-i întrebi despre copiii lor, despre iubite, divorțuri și problemele sensibile de această natură.

Demonstrează că ești interesată de zona în care locuiesc, de ceea ce fac în timpul liber. Acest lucru pe lângă crearea unei conversații plăcute te va ajuta să-ți extinzi cunoștințele.

Lasă-i să vorbească … vor spune totul

Dacă îi lași pe bărbați să vorbească, ei îți vor spune totul și atunci te vor recompensa pentru că le-ai făcut plăcerea de a-i asculta. Ai puterea de a schimba ziua cuiva, întotdeauna cu fraze pozitive: Cât de interesant este ceea ce spui! O astfel de frază este mult mai eficientă decât a spune: „oh, da, știam deja asta”.

Cine știe totul nu știe nimic. Nu critica niciodată și nu te plânge niciodată. Spune că îți place și ți se vor deschide toate ușile.

Prima impresie este cea care contează

Dacă fața ta exprimă plictiseală sau agresivitate, cel mai probabil bărbații nu vor vorbi cu tine, ființele umane evită ceea ce nu le face plăcere, în general vor să se facă auziți, vor să vadă chipuri prietenoase, vor să pivească femei cu stil.

Aspectul și stările tale de spirit consolidează prima impresie pe care o creezi asupra celor care participă la spectacolul tău de videochat. Fă-ți noi prieteni cu ajutorul unui aspect impecabil și unei fețe prietenoase.

Detalii- totul stă în detalii

Micile detalii contează, decorează-ți camera cu mici detalii care promovează subiecte de conversație, o bibliotecă cu cărți, o carte simplă, un tablou, un mesaj. Detaliile nu sunt întotdeauna vizuale, oamenii apreciază și punctualitatea ta. Dacă o persoană nu dă importanță punctualității, va acorda importanță altor lucruri?

Fii atentă la aspectul tău

Pune-te în pielea clienților tăi, dacă ai fi client și ai intra pe camera web, te-ai aranja? Te-ai întâlni cu cineva neîngrijit, cu haine șifonate sau dezordonate? Cu siguranță răspunsul este nu.

Modelele de videochat cu experiență sunt de părere că așa cum este șifonierul tău așa este mintea ta. Ești pentru ceilalți ceea ce exprimi cu privirea ta, cu emoțiile, gesturile și atitudinile tale, ai puterea de a contura o imagine de neșters în bine sau în rău. Imaginea influențează.

Cele 3 secunde cheie

În primele trei secunde, se creează ceea ce psihologii numesc Raport. Ai la dispoziție trei secunde pentru a da lovitură, a crea prima impresie. Dispui de ceea ce clienții vor să vadă. Și nu trebuie să fii manechin pentru a avea un look atrăgător.

Poți parcurge un drum lung cu un aspect îngrijit, ceva exercițiu și câteva suplimente. Dacă ai grijă de aspectul tău vei reuși să faci parte dintre modelele de top. Atragi ceea ce exprimi. Îi vei atrage pe acei clienți deosebiți.

Noi, cei de la CamStars, ne vom bucura pentru succesul tău. Și ne vom mândri cu tine. De altfel, suntem mândri de toate modelele noastre. Ne bucurăm că suntem o echipă unită, una care se mărește pe zi ce trece întrucât  continuăm să angajăm modele de videochat la studioul din București