Există o serie de diferențe între femeile care câștigă mult din videochat și cele care nu au parte de succesul sperat în această meserie. Și nu e deloc vorba de înfățișare. Contrar părerii populare, în meseriile care se bazează pe relația dintre oameni, mai mult decât aspectul fizic contează atitudinea.
Bărbaților le plac femeile cu capul pe umeri, și le preferă pe cele care știu să cucerească folosindu-se de ceea ce le-a dăruit mama natură. Iar pentru a deveni și tu o astfel de femeie, ți-am pregătit în acest articol o listă cu sfaturi care te vor propulsa pe scara succesului în cariera de model.

Cum să devii un model de succes?

Nu te da bătută ușor

Motivul pentru care unele femei renunță la cariera de model imediat după prima zi de lucru sunt așteptările nerealiste. Dacă nu ai experiență în comunicarea online este normal să întâmpini dificultăți în păstrarea interesului celor care intră pe fir cu tine. Dar nu renunța.
Dacă azi poți să porți conversații de cinci minute, mâine vei știi ce să spui ca să întreții focul până la zece, poimâine la cincisprezece și tot așa până când vei ajunge să stai conectată online și cu orele câștigând bani în tot acest timp.

Investește în propria imagine

Bărbații au apreciat mereu femeile inteligente și frumoase. Sunt cu totul și cu totul fascinați când au în fața lor o astfel de femeie și se simt datori să o cucerească. De aceea nu este de ajuns doar să ai trăsături frumoase, ci și să știi cum să le scoți în evidență.
Înainte de a apărea în fața camerei ai mereu grijă de felul cum arăți. Petrece câteva minute în fața oglinzii, aranjează-ți părul și dacă este nevoie împrospătează-ți machiajul. La urma urmei este vorba de realitate virtuală și trebuie să arăți ca un vis pentru cel care te privește.
Iar ca să-ți fie ușor să fii mereu la înălțime, adoptă și în timpul liber un stil de viață sănătos. Gândește-te bine la dietă și fă mișcare în mod regulat. Te va ajuta nu doar în cariera de model, ci și în tot restul vieții.

Învață să asculți

Dacă are cine să-i asculte, bărbaților le place să vorbească la fel de mult ca femeilor. Ei adoră să-ți povestească despre ei și realizările lor dacă te văd interesată și poți folosi acest lucru în avantajul tău.
Nu poți deveni un model de succes dacă nu ești în același timp și un bun psiholog. De aceea încearcă să-i descoperi fiecărui bărbat interesele și pasiunile și nu uita să-l întrebi despre modul în care i-a decurs ziua și cum se simte ori de câte ori inițiezi o conversație. Mai mult decât o tehnică de spargere a gheții, astfel de întrebări sunt replici de bun simț pe care trebuie să le adresezi oricărei persoane de care îți pasă.

Găsește-ți un hobby

Când ești cu adevărat pasionată de ceva îți este mult mai simplu să porți conversații lungi, iar această abilitate te ajută să câștigi mai mulți bani. Găsește ceva care îți face plăcere și specializează-te în acel lucru.
Iar dacă hobby-ul tău este un hobby masculin, cu atât mai bine! Bărbații sunt în general interesați de sport, mașini și jocuri video și le plac femeile cu aceleași interese. Dar pe de altă parte, dacă hobby-ul tău este unul exotic, excentric, sau ceva cu totul și cu totul diferit, ai șanse mari să obții aceleași reacții pozitive și să stai online ore în șir.

Fii naturală

Știai că există site-uri unde bărbații pot intra online și vorbi cu tot felul de personaje din desenele animate? Vocea acestora este una umană redată de actrițe profesioniste, dar corpul și chipul nu sunt altceva decât o animație. De aceea, cu astfel de alternative, când vor să cunoască o fată prin videochat nu urmăresc să se întâlnească cu o păpușă, ci cu o ființă vie.
Nu încerca să devii o păpușă pentru că nu poți și nici nu se așteaptă așa ceva din partea ta. De aceea nu sta rigidă în cadru și mișcă-te, dansează sau provoacă-ți partenerul. Mizează mai degrabă pe naturalețe și spontaneitate. Fii amuzantă; Fii feminină; Fii umană! Și cu siguranță vei avea numai de câștigat și la propriu și la figurat.