Dacă vrei să te angajezi ca model de videochat și ești în căutarea studioului perfect, ai ajuns pe site-ul potrivit deoarece în acest articol vom discuta despre tot ce trebuie să știi înainte de a semna un contract pentru jobul mult dorit. Nu ai nevoie să notezi nimic, dar salvează articolul și ține minte informațiile deoarece cu siguranță se vod dovedi folositoare.
 

Ce trebuie să știi despre angajarea în cadrul unui studio de vidochat?

 

#1 Este bine să colaborezi de la început cu un studio care funcționează legal

 
Dacă tot ai alternative, de ce să muncești și apoi să stai cu frică? Indiferent de ce ți se promite nu alege niciodată un studio de videochat ilegal în detrimentul oricărei perspective a unei munci legale, mai ales în condițiile în care ai atâtea variante.
 
CamStars Studio este un studio la zi cu plata taxelor la stat și care își angajează modelele pentru ca ele să beneficieze de un statut legal în câmpul muncii și bonusuri, precum asigurarea de sănătate, mai mult decât binemeritate.
 

#2 Formele și vârsta nu contează, dar atitudinea și deschiderea da

 
La CamStars Studio nu avem un tipar bătut în cuie care să dicteze măsurile și trăsăturile modelelor noastre. Dar pe de altă parte încurajăm toate candidatele care ne calcă pragul să aibă o atitudine prietenoasă și să fie deschise la minte dacă își doresc să câștige sume fabuloase din videochat.
 
Un zâmbet cald sau o glumă spusă bine face mai mult pentru un bărbat decât cupa D la sutien și de aceea, personalitatea contează!

#3 Un program serios și bine pus la punct te ajută să câștigi mai mult

 
Suntem conștienți că ești aici deoarece nu vrei să ai parte de o slujbă convențională și punem un deosebit accent pe flexibilitate și libertate. Dar în același timp dorim să-ți amintim că nu doar în cazul studioului nostru, ci în orice studio, veniturile se câștigă doar în timpul petrecut online și de aceea cu cât stai mai mult live cu atât câștigi mai bine.
 
Cât muncești este decizia ta, iar dacă vrei niște exemple, la CamStars Studio jumătate din modele lucrează peste 35 de ore pe săptămână, un sfert doar part time și există și un procent mai mic care preferă munca ocazională. Dar dacă evaluăm rezultatele în funcție de câștiguri, din cele trei grupuri de femei, de cel mai mult succes se bucură cele din prima categorie.

#4 Orice bonus presupune niște condiții

 
Există unele studiouri care promit bonusuri la angajare, dar nu spun nimic despre existența condițiilor în care poți primi acei bani. Ele te atrag cu perspectiva unui câștig suplimentar și abia la final, după semnarea contractului, îți aduc aminte că au trecut în document și câteva clauze pe care va trebui să le respecți și care nu sunt deloc ușor de îndeplinit.
 
În comparație cu astfel de companii, nouă ne place să fim sinceri. Am acordat și continuăm să acordăm 500 de dolari la angajare modelelor merituoase, dar nu ținem secret faptul că există o serie de condiții de îndeplinit pentru acești bani. Nu este vorba de ceva dificil și poți fi sigură că nu ți-am pregătit o competiție pe care n-a mai câștigat-o nimeni până acum deoarece nu vei fi prima și nici ultima angajată care vei beneficia de acest bonus substanțial.
 

#5 Fără training șansele de reușită sunt aproape inexistente

 
Nu te bucura prea tare dacă ai găsit un studio de videochat care îți promite că poți începe munca din secunda doi, fără pic de experiență anterioară sau pregătire. Videochatul este o muncă la fel de provocatoare ca oricare alta și dacă nu știi dinainte la ce să te aștepți, nici nu vei putea să te descurci remarcabil cu primii tăi clienți.
 
De asemenea, dacă nimeni nu-ți spune unde greșești, frustrările se adună și de la extazul primei zi și până la momentul în care renunți totul nu este decât o chestiune de timp. Pe de altă parte, dacă beneficiezi de la început de sprijinul și îndrumarea unor persoane cu experiență, așa cum este cazul studioului CamStars, cel mai bun studio de videochat din București, succesul este absolut garantat și poți să te gândești deja cum îți vei cheltui banii.