Este normal ca în timpul activității de videochat să ai de-a face cu persoane cu bărbați cu personalități diferite. Pentru ca sesiunea de videochat să fie una de succes, iar bărbatul cu care comunici să fie mulțumit de serviciile tale, trebuie să ai capacitatea să îți dai seama ce fel de personalitate are, astfel încât să știi cum să conversezi cu el pentru a-i face plăcere.
Oamenii au personalități diferite, mai mult sau mai puțin greu de recunosc. Este important însă, să îți dai seama de personalitatea fiecărui bărbat cu care interacționezi, pentru a ști cum să îl faci să-și exprime sentimentele și să-ți spună ceea ce-ți dorește. Dacă va comunica deschis cu tine, vei ști să-i oferi ceea ce vrea, mulțumindu-l și determinându-l să vrea să te vadă și altă dată.
Personalitatea, modul de a fi și de a relaționa cu mediul, este compusă dintr-o infinitate de trăsături și nuanțe studiate de-a lungul timpului în încercarea de a fi descifrate. La o sesiune de videochat pot lua parte, de exemplu, și bărbați introvertiți, care nu sunt timizi, dar se pot simți mai puțin confortabil în anumite situații.
Pentru ca tu să-ți poți desfășura activitatea așa cum se cuvine, este bine să-ți dai seama dacă persoana care participă la sesiunea de videochat este introvertită sau extrovertită.
De asemenea, este important să știi că persoanele introvertite acordă prioritate lumii lor interioare și acest lucru se traduce printr-un anumit mod de a vedea viața și o serie de atitudini ușor de recunoscut.
Nu sunt niciodată regii distracției, dar nu înseamnă că sunt timizi. Sunt diferiți de cei extrovertiți în modul în care își procesează emoțiile și își exprimă sentimentele. Cu toții suntem și introvertiți și extrovertiți, dar caracteristicile uneia dintre aceste două personalități predomină întotdeauna în noi.
Cum este un bărbat introvertit?
Nu este ușor să comunici cu un bărbat foarte introvertit și uneori modul său de a fi determină comiterea de greșeli. Bărbații introvertiți pot fi neprietenoși sau pot părea neinteresați, dar în majoritatea cazurilor nu este așa. Comportamentul lor este pur și simplu rezultatul introversiunii lor. Cum sunt ei cu adevărat?
Sunt puțini gregari
Introvertiții fug de aglomerație. Se simt inconfortabil când este multă lume în jurul lor. Fiind foarte interiorizați, orice eveniment social poate fi cu adevărat epuizant pentru ei. Așa că, dacă atunci când îți spune un bărbat că evenimentele sociale sunt inconfortabile pentru el, trebuie să îți dai seama că se simte așa din cauza faptul că este introvertit.
Sunt reflexivi
O altă caracteristică a bărbaților introvertiți este faptul că nu le este frică de singurătate, dimpotrivă, se bucură de acea liniște care le permite să gândească îndelung. Sunt buni observatori,  meditează mult la răspunsurile și acțiunile lor în orice circumstanță. Capacitatea lor de reflecție le transformă în ființe umane cu convingeri puternice, pe care nu le exprimă în mod constant, dar ele există și nu le modifică ușor. Exteriorul îi afectează în mod corect și nu sunt influențați de acesta.
Aparent puțin prietenoși
Una dintre caracteristicile bărbaților introvertiți este aceea că pot părea neprietenoși. Este impresia pe care o dau celorlalți, deși nu intenționează să fie neprietenoși, pur și simplu nu simt nevoia să își exprime emoțiile sau să fie pe placul tuturor. Modul lor de a comunica nu este afirmativ, ci pasiv. Un bărbat introvertit nu va lua inițiativa, de exemplu, în cadrul sesiunii de videochat, dar nu din cauza dezinteresului sau a faptului că este o persoană nepoliticoasă, ci pentru că este un efort mare. Nu este adevărat că bărbații introvertiți sunt „asociali”. Nu le displace compania celorlalți, ceea ce se întâmplă este că modul lor de a se raporta la celelalte persoane este diferit, deoarece gândesc înainte de a vorbi și nu spun primul lucru care le vine în minte.
Așadar, în timpul sesiunii de videochat, dacă ai de-a face cu un astfel de bărbat, începe tu conversația, ajută-l să se simtă confortabil și să-ți spună ce simte și ce-și dorește de la tine.
Nu căută emoții puternice
Un bărbat introvertit se bucură de propria sa viață interioară și de ceea ce știe: nu dorește să trăiască noi experiențe sau aventuri grozave, dar tu îl poți face să-și schimbi modul de gândire. Lumea lui proprie, cea despre care îi este atât de greu să vorbească, este suficient de bogată. Determină-l să ți-o prezinte.
Sesiunea de videochat va fi mult mai palpitantă de îndată ce vei reuși să faci un bărbat introvertit să ți se destănuie.
Munca ta va deveni mult mai frumoasă și îți vei da seama că decizia de a lucra într-un loc care îți oferă libertate financiară, program flexibil, comisioane de peste 60%, printre multe altele, a fost una extrem de bună.
Prin urmare, poți spune și prietenelor despre echipa CamStars și despre faptul că facem angajări modele de videochat la studioul din București. Succes!