Încă de la primele experiențe este simplu să-ți dai seama că nu există doi clienți la fel și nici două conversații care să se desfășoare similar. Dar cu toate acestea, dacă observi că o bună parte din clienții care te apelează te părăsesc subit sau câștigurile pe care le obții nici măcar nu se apropie de cele promise de studio la început, s-ar putea să existe câteva probleme în prestația ta.
La CamStars Studio, pentru că suntem cel mai bun studio de videochat din București, îți vom oferi un training personalizat, special creat pentru tine, pentru a evita încă de la început astfel de situații neplăcute. Dar dacă totuși se întâmplă să întâmpini dificultăți, citește lista de mai jos și vezi dacă te regăsești în vreuna din situațiile prezentate. S-ar putea să fie ceva cum nu se poate mai simplu de rezolvat, dar să nu-ți dai încă seama unde greșești.

Câteva exemple de situații care te fac să pierzi bani ca model de videochat

#1 Aștepți până clientul se plictisește și trece la următoarea fată

Uneori de emoții, alteori pentru că sunt pur și simplu mult prea ocupate, unora dintre modelele de videochat le ia o veșnicie până răspund și intră în chat-room. Când încerci să porți câte o conversație cu mai mulți membri simultan și te dai peste cap să trimiți mesaje fiecăruia îți este greu până la urmă să jonglezi cu toate task-urile odată și chiar și cei care păreau tentați de a te vedea în privat își pierd la un moment dat răbdarea. Și astfel, tu în loc să câștigi bani, pierzi timpul cu mesaje scrise care nu te duc nicăieri. De aceea încearcă să nu începi mai multe conversații decât poți controla și vorbește simultan cu maxim doi membri pentru a le putea acorda atenția pe care și-o doresc și a-ți cere în final o sesiune privată.

#2 Respectă-ți întotdeauna promisiunile

Dacă unul din membri s-a hotărât să devină clientul tău și își dorește să vorbească cu tine o face pentru că i-a plăcut ce ai scris în mesaje și se așteaptă să găsească lucrurile pe care i le-ai promis și live. Dacă în mesaje ai promis lucruri pe care nu le respecți în conversația live atunci, la sfârșit, membrul respectiv cu siguranță îți va da un feedback negativ. Nu promite niciodată ceva pentru care nu pot să te ții de cuvânt. Gândește-te că membrii au deja destulă experiență și au văzut o mulțime de fete deja plictisite de slujba lor. Dacă vrei să faci carieră din videochat fă în așa fel încât să fii diferită de toate femeile pe care le-au întâlnit acești bărbați până acum. Nu îi trata cu superficialitate. Arată că îți pasă și te interesează problemele lor; Întreabă-i ce fac; Cum le a fost ziua; Și bineînțeles, îndeplinește-le toate dorințele pe care ai promis că le vei îndeplini.

#3 Dai prea mult din casă

Ar putea să ți se pară că acest sfat contrazice ideea de mai sus. Dar faptul că te sfătuim să fii prietenoasă și naturală cu clienții nu înseamnă că trebuie să exagerezi atunci când te destăinui. Dacă ar vrea să asculte o femeie care se plânge de problemele ei de zi cu zi toți acești bărbați ar putea merge imediat la una din femeile din viața lor. Dar faptul că te-au contactat pe tine înseamnă că își doresc ceva diferit. Într-o oarecare măsură nu este greșit să spunem că își doresc o femeie perfectă. O femeie care știe ce trebuie să facă pentru a fi atrăgătoare; O femeie care știe să seducă; Și nu în ultimul rând, o femeie puternică pe picioarele ei, care apreciază și iubește bărbații, dar în același timp poate obține tot ce își dorește și pe cont propriu. Nu putem să spunem exact ce replici ar trebui să dai și în ce situație. Dar ceea ce te sfătuim este să îți asumi mereu ceea ce propui, să deții controlul fără a fi violentă în limbaj și să fii naturală. Sinceritatea este o virtute, dar există limite de apropiere pe care trebuie să le respecți.