Ești în căutarea unui job modern, unde să poți evolua, dar și să ți se răsplătească realizările? CamStars este soluția ideală pentru viitorul tău, iar în continuare îți vom prezenta 10 motive care să reconfirme această afirmație.

De ce să lucrezi ca model pentru CamStars Studio?

#1 Legalitatea

Dacă toate studiourile de videochat s-ar supune legislației în vigoare, acest motiv nici nu ar mai face parte din lista noastră. Dar nu toată lumea joacă conform regulilor, și astfel ne diferențiem prin corectitudine și transparență. Declarăm toate veniturile pe care le încasezi și astfel nu va trebui să-ți faci griji niciodată că ai putea fi acuzată de încălcarea vreunei legi.

#2 Flexibilitatea programului

Nu noi îți spunem cât să lucrezi, ci tu alegi! Mai mult de jumătate din modelele noastre lucrează peste 35 de ore pe săptămână pentru că ele consideră că un astfel de program este cel mai profitabil; Un sfert din angajate preferă munca part time; Și avem și colaboratoare cu care nu ne întâlnim decât ocazional. Ție ce ți se potrivește? Dacă vrei, poți să transformi CamStars în job-ul tău principal, iar dacă ai și altă pasiune, doar într-o sursă de venit cu care să-ți alimentezi motivația și să atingi mai ușor propriile idealuri.

#3 Respectarea confidențialității

După cum vezi, nu avem afișată adresa studioului nostru pe site-ul oficial sau rețelele sociale. De ce? Tocmai pentru că vrem să-ți protejăm intimitatea și te lăsăm pe tine să alegi cui îi spui unde lucrezi. De asemenea, faptul că muncești într-un studio de videochat nu te va afecta nici dacă la un moment dat alegi să urmezi o altă carieră deoarece este pur și simplu alegerea ta dacă vrei să te promovezi sau nu prin acest job.

#4 Câștiguri suplimentare la orice vârstă

Noi vedem vârsta doar ca pe un număr. Felul cum te menții și atitudinea pe care o adopți este ceea ce contează cu adevărat în viață. Femeile sunt frumoase la orice vârstă, iar dacă știu cum să-și pună în valoare calitățile, această frumusețe este ușor observată și de cei din jur.

#5 Comisioane reale

Suntem un studio de videochat conștient de faptul că nu am putea exista fără modelele noastre. De aceea le și acordăm un procent mai mare decât cel pe care îl păstrăm în firmă pentru modernizare și training. Ca model, tu primești cel puțin 60% din încasări, în timp ce noi vom face tot posibilul ca afacerea să meargă ca pe roate cu restul.

#6 Bonusuri atractive

Știm cât de important este să ți se recunoască munca și tocmai de aceea oferim bonusuri care să te motiveze dacă ai performanțe deosebite. Iar ca să păstrăm un ton realist, nu setăm target-uri imposibil de atins și suntem la fel de transparenți în acordarea bonusurilor la fel ca în cazul oricăror plăți.

#7 Mediu de muncă relaxant

Parcă muncești altfel când știi că la serviciu nu te așteaptă un șef cicălitor, ci prieteni și voie bună. Cam așa este atmosfera la CamStars de când am deschis studioul și așa se va păstra mereu și de acum înainte.

#8 Suport în orice moment

Seriozitatea și motivația valorează mai mult decât 10 ani de experiență. Degeaba știi ce trebuie să faci, dacă ești prea obosit sau prea puțin motivat să-ți mai pui în practică cunoștințele! De aceea, nu căutăm neapărat modele cu experiență, ci modele dornice să obțină rezultate, deoarece experiența se câștigă pe parcurs, iar lipsurile pot fi acoperite din mers prin suport de calitate.

#9 Dezvoltarea abilităților personale

Videochatul te ajută mult și ca persoană. Relaționând zilnic cu persoane din întreaga lume ajungi să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și să câștigi încredere. Putem spune că este chiar cea mai bună metodă de a deveni mai comunicativă și a scăpa de inhibiții. Cât despre cunoștințele de engleză, îți garantăm că vei avea parte de cea mai eficientă practică de până acum.

#10 Satisfacție garantată

Nu putem să-ți promitem o cifră exactă la care vei ajunge datorită prestațiilor tale deoarece doar cerul este limita. Însă te asigurăm că satisfacția de care vei avea parte la puțin timp după angajare merită să dai o șansă acestei meserii și cu siguranță te va motiva să mergi și mai departe.