Cinematografia nu prea ne lasă să ne plictisim, deoarece apar mereu filme foarte distractive.

Este posibil ca uneori să te simți obosită și mintea ta să nu se conecteze cu corpul tău, făcându-te să nu vrei să te aventurezi în lumea senzualității, dar datorită cinematografiei americane, poți să trezești dorința de a organiza spectacole pline de senzualitate. În cele ce urmează, îți vom dezvălui ce filme merită să urmărești înainte de fiecare spectacol de videochat.

Eternity

Dacă dorești să vezi o scenă fierbinte, filmul Eternity (1953) îți arată când cinematografia a renunțat la elementele tabu și a introdus sexul într-un mod riscant.Trebuie remarcat că în acei ani existau încă prejudecăți împotriva femeilor.

Titanic

În 1997, Titanic a determinat multe persoane să-și dorească să treacă și ele prin ce au trecut Rose DeWitt interpretată de Kate Winslet și Jack Dawson interpretat de Leonardo Dicaprio, când cei doi se aflau în interiorul vehiculului și Rose își lasă amprenta mâinii pe sticlă murdară. E timpul să oftezi!

Secretary

Secretary (2002) este un film plin de scene foarte senzuale. Urmărind acest film te vei bucura de fiecare scenă. Vei urmări sadomasochismul dintre un avocat și dactilografa sa. Te va lua prin surprindere fiecare scenă, vei trăi totul cu sufletul la gură. Când te aștepți mai puțin, totul devine tulbure, deoarece Edward Gray (James Spader) este supărat pe obiceiurile sexuale ale lui Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal).

50 de umbre ale Grey (Fifty Shades of Grey)

Pe de altă parte, 50 de Umbre ale lui Grey a devenit referința oricărei fantezii sexuale. Majoritatea femeilor din secolul XXI visează la o întâlnire la fel de erotică ca cea dintre Grey și Anastasia în lift. Sau în care sunt singuri în cameră cu toate jucăriile lui Grey.

Addicted to sexting (Joseph Toscani, 2015)

O opțiune excelentă. Merită să fie pe această listă. Deși este un documentar, această propunere cinematografică prezintă explorarea fenomenului de sexting pe rețelele sociale cu un punct de vedere foarte soft.

Átame! (Pedro Almodóvar, 1990)

Copilăria traumatică a lui Ricky, care a trăit multă vreme în instituții sociale și reformatoare după ce a rămas orfan la vârsta de trei ani, îl face un bărbat rece și frustrat care, la vârsta adultă, răpește o actriță porno, care mai târziu din cauza mai multor încercări eșuate de a fugi, ea creează o relație intimă cu opresorul său.

Málena (Giuseppe Tornatore, 2000)

 Deși a fost extrem de criticat pentru că a expus sexualitatea adolescenților, acest film prezintă povestea lui Renato Amoroso, un tânăr de 12 ani care se joacă cu imaginația sa spionând pe fereastră o femeie de 27 de ani. Pentru ca acest film să fie lansat în cinematografele din Statele Unite, s-au tăiat 17 minute de imagini care aveau un conținut explicit, rămânând 92 de minute.

The Duke of Burgundy (Peter Strickland, 2014)

Un mod foarte psihedelic de a spune această poveste,  care îi face pe protagoniști să fie perfecți.

Match Point (Woody Hallen, 2005)

 Relatează experiența unui tânăr jucător de tenis pensionar care se angajează în zona de tenis a unui club din înaltă societate. Protagonistul din acest film nu se uită la ce daune provoacă ambiția sa.

Hot girls wanted (Jill Bauer și Ronna Gradus, 2015)

În acest film vei urmări scene care te rup de realitate, dar există mai mult de una pe care o poți realiza și tu chiar și atunci când ești singură în cameră. Singura cerință este să fii foarte senzuală.

Există multe materiale cinematografice de văzut. Dacă îți lipsește inspirația urmărește un astfel de film înaintea fiecărei sesiuni de videochat.

Sperăm că îți plac sugestiile noastre. Echipa CamStars abia așteaptă să se bucure de succesul tău. De asemenea, abia așteptăm să cunoaștem persoane noi. Angajăm modele de videochat la studioul din București.