Dacă tocmai te-ai angajat ca model de videochat și cât de curând urmează să intri live pe internet, ia aminte aceste cinci sfaturi și cu siguranță vei avea parte de cariera mult visată. În plus, câștigurile se vor strânge pe zi ce trece, iar tu vei avea asigurat un viitor strălucit bazându-te strict pe propriile puteri.
 

Cum trebuie să procedezi după ce te-ai angajat ca model de videochat?

 

#1 Nu cheltui pe garderobă mai mult decât este necesar

 
Cele mai multe modele începătoare au tendința de a cheltui o mulțime de bani pe lenjerie, accesorii și multe alte elemente de recuzită. În realitate însă, nu ai nevoie chiar de ultimele piese în materie de modă pentru a câștiga venituri mari.
 
Puțini sunt bărbații care chiar știu să facă diferența dintre lenjeria de designer și o pereche de bikini drăguță, dar cumpărată dintr-un magazin oarecare din mall. Iar dacă îți vine bine, e clar că nu mai contează nici modelul, țesătura sau culoarea.
 
De aceea, cel puțin până începi să te obișnuiești cu această meserie și vezi în ce te simți confortabil și în ce nu, limitează-te la strictul necesar și astfel vei avea numai de câștigat.
 

#2 Îmbunătățește-ți abilitățile la limba engleză

 
Reține faptul că unul din principalele motive pentru care clienții plătesc să te vadă în privat este plăcerea unei conversații. Nimic nu se compară pentru un bărbat cu senzația pe care o are atunci când în fața sa se află o femeie frumoasă și inteligentă.
 
De aceea, ca să adaugi puțină sare și piper, nu neglija cunoștințele la limba engleză și încearcă prin orice mijloc să-ți dezvolți vocabularul și să-ți perfecționezi gramatica.
 
Nu vei vorbi doar cu persoane ale căror limbă nativă este engleza, dar asta nu înseamnă că indiferent de ceea ce vorbesc ca primă limbă, bărbații nu apreciază o femeie educată.
 

#3 Fă-ți un plan de investiție al banilor câștigați

 
Poate nu chiar din prima zi, dar cu siguranță vei câștiga o mulțime de bani din videochat. La CamStars Studio de exemplu, câștigurile pornesc de la un procent de 60% din încasări și pot crește în funcție de efortul pe care îl depui.
 
Pe de altă parte, dacă nu ești atentă cu ceea ce cheltuiești, vei observa că banii se cheltuie chiar mai repede decât se câștigă și astfel, indiferent de cât vei încasa niciodată nu vei câștiga suficient.
 
Chiar dacă câștigi, nu-ți cheltui banii din impuls și învață să economisești pentru a putea apoi să faci investiții profitabile precum o mașină sau un apartament, care îți vor aduce infinit mai multă bucurie decât cumpărăturile obișnuite.
 

#4 Gândește totul pe termen lung

 
Ușa studioului nostru de videochat stă deschisă în permanență și te așteptăm cu drag oricând îți dorești să câștigi un ban în plus. Dar ia în calcul faptul că la un moment dat s-ar putea să apară și alte priorități în viața ta și să nu te mai poți dedica doar carierei.
 
De aceea, sfatul nostru este să “tragi tare acum” pentru a-ți fi mai ușor după aceea. Chiar dacă programul este flexibil și ți-l faci tu cum vrei, axează-te pe câștiguri dacă ai timp liber ca să poți lua o vacanță binemeritată atunci când este cazul.
 
Nu lăsa să se irosească niciun strop din energia pe care o simți în acest moment și dacă tot ți se dă șansa să câștigi, câștigă!
 

#5 Bucură-te de fiecare moment al experienței

 
Modelele care pun suflet în meseria lor câștigă infinit mai mult decât cele care o fac doar ca pe o muncă oarecare. De aceea privește videochatul ca pe un show și încearcă de fiecare dată să dai dovadă de cea mai bună reprezentație a ta.
 
Atitudinea ta față de videochat se reflectă în comportamentul față de clienți, iar aceștia vor fi dispuși să plătească mai mult când vor vedea cât de bine te simți în compania lor.
 
Gândește-te mereu că cel pe care îl ai în față, îl vezi acum și apoi mai mult ca sigur s-ar putea să nu-l mai întâlnești niciodată, nici măcar online. De aceea, prețuiește fiecare clipă pe care o petreceți împreună și fă-l să înțeleagă că-ți face la fel de multă plăcere să-i oferi această experiență pe cât îi place lui să te aibă în fața camerelor.